Horloge verkopen

Uw horloge verkopen doet u veilig en vertrouwd bij Kostbaar.nl. Het online aankoopkantoor voor kostbaarheden. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van klassieke horloges. Al bijna een eeuw zijn we actief in de wereld van horloges, sieraden en andere antieke voorwerpen. Die ervaring en kennis resulteert erin dat we u volledig kunnen adviseren over de verkoop van uurwerken. Wilt u meer weten over de waarde van uw horloge voor u het verkopen gaat? We helpen u graag.

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Horloge per categorie

hublot verkopen
Hublot
Breitling verkopen
Cartier
Rolex verkopen

Oude horloges verkopen

Wilt u uw oude horloge verkopen tegen de juiste prijs? Kostbaar.nl taxeert uw klassieke horloge in uw bijzijn, zodat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw item. Ongeacht of uw horloge nog functioneert of enige mankementen vertoont. Want ook wanneer uw horloge niet meer in werkende staat is, dan beschikt deze hoogstwaarschijnlijk nog over waardevolle onderdelen die hergebruikt kunnen worden. Heeft u nog een vintage gouden of zilveren horloge in de kast liggen? Onze taxateurs kijken graag samen met u naar de huidige waarde van uw object.

Krijgt u een klassiek horloge, bijvoorbeeld als deel van de erfenis of als relatiegeschenk in uw bezit en wilt u die verkopen? Kom langs voor een vrijblijvende taxatie. Na een taxatie bent u niet verplicht uw oude horloge te verkopen. Wij zijn uw horloge aankoopspecialist voor de vele merken als:

Naast bovenstaande merken kunt u ook voor tal van andere grote en kleinere merken bij ons terecht. Wanneer u twijfelt of u uw horloge bij ons kunt verkopen neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten van Kostbaar.nl staan u altijd te woord en helpen u graag.

Horloge laten taxeren

Een horloge verkopen begint met een eerlijke taxatie van uw uurwerk. Dat vraagt om kennis en expertise. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres om uw horloge te laten taxeren. Kostbaar.nl is een familiebedrijf dat onder de naam Juwelier Schreuders in 1926 haar deuren opende in Rotterdam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor voor horloges. Eigenaars van antieke horloges weten ons vanuit het hele land te vinden voor een horloge taxatie. We kennen de markt en ondersteunen een groot aantal horloge merken. Dat zorgt ervoor dat u voor vrijwel ieder horloge bij ons langs kunt komen. U vindt ons op liefst 30 locaties in Nederland. Op al onze locaties kunt u terecht voor zowel horloge taxatie als verkoop.

Inkoop antieke horloges

Voor de inkoop van antieke horloges staan wij voor u klaar. Van antieke zakhorloges tot relatief jonge en luxe horloges. Wij vinden het belangrijk dat u voor horloge taxatie terecht kunt op een betrouwbare en erkende plek. Dankzij onze ruime ervaring in de aankoop en verkoop van horloges weet u precies wat u van ons mag verwachten. Een eerlijke en transparante taxatie, met een vrijblijvend voorstel. Twijfelt u over de verkoop van een antiek of klassiek horloge? Wij adviseren u graag over de huidige en toekomstige waarde van uw object.

Wij zijn als taxatie en aankoopkantoor voor horloges altijd bij u in de buurt. Een afspraak maken kan online. Ook zonder een afspraak bent u echter van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvende taxatie of de verkoop van een horloge.

Horloge per categorie

horloge verkopen
A.Lange und Söhne
Audemars Piguet verkopen amsterdam
Audemars Piguet
horloge verkopen amsterdam
Chopard
Tag Heuer verkopen amsterdam
Heuer
Piaget horloge verkopen amsterdam
Piaget
Patek Philippe
omega verkopen
Omega
horloge verkopen
Jaeger LeCoultre
horloge verkopen
IWC Schaffhausen
Glashütte Original
Glashütte Original

Waar kan ik mijn horloge verkopen?

Uw luxe horloges verkopen doet u het beste bij Kostbaar.nl. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van vele merken luxe horloges. U kunt zowel online, via WhatsApp of telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ons ook bezoeken op een van onze 30 locaties in Nederland. U kunt onder meer uw horloge verkopen in Amsterdamhorloge verkopen Rotterdam, horloge verkopen Breda, horloge verkopen Den Bosch, horloge verkopen Maastricht, in Venlo, Den Haag, Haarlem, Utrecht of op een van onze overige locaties.

Welke horloges kan ik verkopen?

Bij kostbaar.nl kunt u horloges verkopen van verschillende soorten en merken. Naast standaard polshorloges kunt u ook bij ons terecht voor zakhorloges en Zwitserse horloges. Wij kopen horloges van alle grote luxe merken als Patek Philippe, Rolex, Breitling en nog vele anderen aan. Naast de grote merken kunt u ook bij ons terecht voor vele kleinere merken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met niet werkende horloges. Vaak bezit een horloge naast dat het zijn eigen waarde heeft ook nog waardevolle onderdelen. Daarom kunt u met bijna elk luxe horloge bij ons terecht voor verkoop of een vrijblijvende taxatie.

Waarom mijn horloge verkopen bij Kostbaar?

Bij Kostbaar.nl hebben we al jarenlang ervaring met het aankopen van horloges. Onze specialisten weten uw uurwerk goed op waarde te schatten en zorgen dat u altijd een eerlijke prijs krijgt bij de taxatie en verkoop. Ook kopen wij een groot aanbod aan horloges, waardoor er een grote kans is dat wij ook u kunnen helpen. Kom dus gerust bij ons langs voor een gratis taxatie of verkoop.

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS