Horloge verkopen Amsterdam

Aankoop categorie: Horloge

U wilt uw luxe horloge verkopen in Amsterdam? Of het nou gaat om een gouden horloge, een merkhorloge, of gewoon een horloge die al jaren in de kast ligt, bij Kostbaar geven we u graag vrijblijvend advies over de waarde van uw horloge. De waarde van uw horloge hangt af van verschillende factoren. Zo wordt er onder meer gekeken naar de onderdelen. Zijn het originele onderdelen en zijn ze nog werkend? Wat is de staat van het horloge en hoelang is deze gedragen? Wanneer u uw horloge wilt verkopen in Amsterdam nodigen we u graag uit voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw horloge. 

Een afspraak maken in Amsterdam doet u direct via het boekingssysteem hieronder. Na uw aanvraag neemt een van onze specialisten, dezelfde dag, contact met u op om de details te bespreken.

Horloge laten taxeren in Amsterdam

Wanneer u uw horloge wil verkopen in Amsterdam is het belangrijk dat u daar een eerlijke prijs voor terug krijgt. Dit vereist expertise en een vakkundige blik op de waarde van horloges. Bij Kostbaar staat er een team van ervaren specialisten voor u klaar die u graag verder helpen met het taxeren van uw horloge in Amsterdam. Het familiebedrijf is in 1926 opgericht onder de naam Juwelier Schreuders. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor met specifieke aandacht voor de inkoop van horloges. Naast dat u uw horloge kan laten taxeren in Amsterdam zijn we verspreid over 30 locaties door Nederland. Woont u dicht aan de grens? Onze vestigingen in Duitsland van Bares und Wahres staan ook voor u klaar. 

Bent u nog steeds op zoek naar een horloge opkoper in Amsterdam? Neem dan contact op met een van onze horloge opkopers voor een afspraak bij u in de buurt.

Inkoop merkhorloges Amsterdam

Bij Kostbaar hebben we al tientallen jaren ervaring met de inkoop en verkoop van merkhorloges. Zo zijn we uw horloge partner voor merken, zoals Breitling, Patek Philippe, Rolex, Omega, Cartier,  maar ook voor de minder bekende merken. Wilt u uw Rolex verkopen in Amsterdam?  We hebben een ervaren Rolex inkoper in huis, die u graag alles vertelt over uw Rolex. Weet u niet precies wat voor horloge u in uw bezit heeft? Kom langs in Amsterdam en laat een ervaren specialist er naar kijken.

Bezoek Kostbaar in Amsterdam

Uw horloge verkopen? U kunt een afspraak maken door direct te bellen of neem een kijkje in onze agenda en plan uw afspraak digitaal in. Vindt u het makkelijker dan we bij u op locatie komen? Neem dan even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Naast de inkoop van horloges in Amsterdam laten we u ook graag kennis maken met ons expertise in goud, zilver, sieraden en nog veel meer. Bekijk al onze kostbaarheden om in één keer goed geholpen te worden. 

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

8 + 6 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS