ON TOUR

Kostbaar.nl – ON TOUR

Ervaar de nieuwste expertise oplossingen: Kostbaar.nl brengt nu 3 indrukwekkende VIP-bussen vanuit rechtstreeks naar u toe! Oprichter Marius Tsakonis heeft zijn succesvolle brengt de vloot vanuit Duitsland (Bares und Wahres) nu ook naar Nederland! Bezoek ons op het terrein van bekende retailers zoals de Gamma Bouwmarkt om een eerste indruk te krijgen van ons bedrijf en onze deskundige medewerkers. Maak gebruik van de mogelijkheid voor een gratis expertise – direct ter plaatse in onze expertisekantoren op wielen. Bezoek nu de VIP-bussen / paradeschepen van Kostbaar.nl!

Bij Kostbaar ON TOUR taxeren en taxeren wij vakkundig uw kostbaarheden op onze route; in een van onze luxe VIP-bussen. Voor u is de taxatie geheel gratis en vrijblijvend. Wij hopen u binnenkort aan boord van onze expertisebussen te mogen verwelkomen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor een van onze volgende havens! 

De Batavia

Kostbaar.nl presenteert zijn eerste paradeschip, de Batavia. Het is onmogelijk om niet gefascineerd te raken door dit historische schip. Het was een van de grootste en meest imposante schepen van de 17e eeuw, gebouwd in Amsterdam in 1628 als onderdeel van de VOC-vloot.

De Batavia was een zwaar bewapend schip dat de handelsroutes van de VOC moest beschermen tegen piraten en rivaliserende handelsmaatschappijen. Maar het schip heeft ook een tragische geschiedenis die het alleen maar interessanter maakt. Het is een onvergetelijk stukje Nederlandse geschiedenis die na al die jaren nog steeds springlevend is.

Onze eerste expertisebus, de ‘Batavia’, is speciaal omgebouwd om onze klanten een echte VIP-ervaring te bieden. De Batavia biedt plaats aan 35 personen aan boord!

De Hindenburg

Door de grote vraag hebben we nu een extra paradeschip voor u, de ,,Hindenburg”. Het Duitse luchtschip Hindenburg was een technisch meesterwerk uit de jaren 30 dat nog steeds fascineert.

Het interieur van de Hindenburg was opmerkelijk luxueus en comfortabel. Passagiers konden genieten van ruime hutten, een eetzaal en een lounge waar ze konden ontspannen en genieten van het uitzicht. Helaas kwam er een tragisch einde aan de tijd van de Hindenburg. Op 6 mei 1937 vloog het schip in brand tijdens het aanmeren in New Jersey, VS.

Hoewel het einde van de Hindenburg verwoestend was, blijft het luchtschip een belangrijk onderdeel van de luchtvaartgeschiedenis en zal het voor altijd herinnerd worden als een bijzonder en indrukwekkend voorbeeld van technische innovatie en prestatie.Onze tweede expertisebus, de ,,Hindenburg”, is speciaal ontworpen om onze waardeschattingen nog efficiënter en comfortabeler aan te bieden. De Hindenburg biedt plaats aan 45 personen aan boord!

 

De Bismarck

Als schitterend hoogtepunt van onze vloot presenteren wij ons grootste paradeschip tot nu toe, “de Bismarck”. De Bismarck, het legendarische Duitse slagschip uit de Tweede Wereldoorlog, maakt ook nu nog indruk met zijn technische gegevens en afmetingen. Met een lengte van bijna 250 meter en een gewicht van meer dan 50.000 ton was de Bismarck een bewonderenswaardig staaltje van techniek en technologie.

Ondanks haar tragische einde blijft de Bismarck een icoon van de scheepvaartgeschiedenis. Haar enorme afmetingen en onovertroffen prestaties op zee hebben een blijvende indruk achtergelaten op generaties scheepsliefhebbers en maritieme historici.

Onze vloot “De Bismarck” biedt plaats aan maximaal 55 bemanningsleden en wordt uiteraard omgebouwd om de expertise voor u te creëren.

 

Meer dan taxatie

Eigenaar Marius Tsakonis en zijn team zorgen er persoonlijk voor dat onze “paradeschepen” vooral de sociale activiteiten van onze stichting in Duitsland GGFE.de (Gemeinnützige Gesellschaft für Fortschritt und Entwicklung) dienen.

Wij zetten ons uit overtuiging in voor onze medemensen die in hun leven al iets bereikt hebben en ook voor jongeren die in de toekomst iets willen bereiken. Dit betekent bijvoorbeeld voor senioren: gratis excursies voor ouderen, excursies naar kerstmarkten, excursies naar Zeeland, enz. om alleenstaanden samen te brengen en uit hun isolement te halen. We handelen volgens de waarden waar we als team achter staan en doen dit in de geest van onze stichting GGFE.de. Meer informatie over de ten behoeve van senioren en kinderen opgerichte stichting vindt u op de website: www.ggfe.de.

Al onze VIP-bussen zijn permanent geregistreerd en bieden samen plaats aan ongeveer 100 personen. Onze VIP-bussen worden niet alleen jaarlijks door de TÜV gekeurd, maar ook elk kwartaal. De Batavia, de Hindenburg en het derde paradeschip van onze vloot, de “Bismarck”, zijn eigendom van Bares und Wahres (Duitse tak van Kostbaar.nl).

Naast onze 12 kantoren en meer dan 45 locaties, zowel in Duitsland als in Nederland en Oostenrijk, zijn wij, Kostbaar.nl en Bares und Wahres, ook altijd ON TOUR! Klik op het wapen om onze route en onze volgende haltes te ontdekken!

 

We verheugen ons erop u aan boord te mogen verwelkomen!

Marius Tsakonis & het team van Kost-Baar.nl