Militaria verkopen

Bent u in het bezit van Duitse militaire collectorsitems of oorlogssouvenirs en op zoek naar een plek voor de verkoop van militaria? Voor militaria verkoop bent u bij Kostbaar.nl op het juiste adres. Wij beschikken over een ruime kennis in unieke items uit het oorlogsverleden. Van insignes tot zwaarden, en van medailles tot complete uniformen. Bij Kostbaar.nl ligt de nadruk op Duitse militaria uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Heeft u een uniek item uit de oorlog op zolder liggen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Of wilt u direct uw militaria verkopen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling van uw militaria.

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Militaria per categorie

id kaarten
ID kaarten
steekwapens
Steekwapens
Insigne verkopen
Insignes
Foto's militaria
Foto’s

Inkoop en verkoop militaria

Wilt u geërfde militaria verkopen of bent u op zoek naar een taxatie? De firma Kostbaar.nl heeft zich in de afgelopen jaren onderscheiden als een betrouwbare handelaar met een goede reputatie. Onze medewerkers werken discreet en kunnen u uitstekend van dienst zijn bij uw militaria verkoop. We nemen u onder meer mee in het proces van een militaria waardebepaling, zodat u precies weet hoe een taxatie tot stand komt. Als erkend militaria inkoper kunnen we u garanderen dat u uw militaria aan ons kunt verkopen, voor de juiste marktwaarde.

Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend langskomen voor meer informatie omtrent uw militaria.

Militaire uniformen verkopen

Heeft u nog militaire uniformen in de kast liggen, en bent u benieuwd naar de oorsprong en waarde? We vertellen u graag meer over de rang en waarde van het uniform. Een uniform is vaak goed te onderscheiden. Logisch, want geen enkele soldaat wil zijn eigen wapenbroeder ombrengen. Ook de rang is vaak af te lezen aan de uitstraling en insignes op de mouw. Naarmate een uniform ouder wordt, stijgt vaak ook de waarde. Kom langs en laat u informeren over de staat, de herkomst en de actuele waarde van het uniform.

Erekruisen en medailles

Een erekruis of medaille geldt als onderscheiding voor een strijder in de oorlog. Het bezit vaak een grote emotionele waarde. Wanneer de strijder niet thuiskwam na de oorlog, dan ontving de familie vaak de onderscheidingen van een gevallen soldaat. Het is een teken van eer en respect. Naast de emotionele waarde vertegenwoordigt een erekruis of medaille ook het land waarvoor men streed.

Certificaten

Vaak vinden mensen bij het opruimen van het huis oude documenten en certificaten die voort zijn gekomen uit de oorlog. De ervaring leert ons dat niet iedereen dit een prettige vondst vindt. Uit een reflex worden certificaten zoals een onderscheiding of erkenningsbewijs zelfs weggegooid om de nare bijsmaak te vergeten. Wij raden aan om dit niet te doen. Bij Kostbaar.nl kunt u op discrete wijze certificaten laten beoordelen en taxeren. Ook kunnen wij de oorlogscertificaten kopen. U ontvangt altijd een eerlijke prijs bij uw militaria verkoop.

Militaria per categorie

Hoofddeksel
Militaria
Certificaten verkopen
Certificaten
Medailles / onderscheidingen
uniformen verkopen
Uniformen

Militaria verkopen bij Kostbaar

Wilt u antieke en waardevolle militaria verkopen tegen de actuele marktwaarde? Onze medewerkers helpen u graag op een vertrouwde en discrete manier. Desgewenst kunt u online alvast een afspraak inplannen, zodat we u bij een bezoek op een prettige manier verder kunnen helpen.

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS