Breitling verkopen

Aankoop categorie: Horloge

Wilt u uw Breitling verkopen of heeft u een schatting van de waarde nodig? Dat begint natuurlijk met een inkoper die u alles kan vertellen over uw Breitling horloge. Of uw Breitling horloge nou heeft gediend als meetinstrument, als statussymbool of als object dat al jaren in de kast ligt, wij adviseren u graag over de huidige waarde van uw Breitling horloge. Kost-Baar beschikt over een groot, internationaal netwerk van handelsrelaties en contacten voor Breitling-liefhebbers.  Hiermee doen wij ons best om voor u de beste prijs te realiseren. Profiteer van persoonlijk advies over de verkoop of taxatie van uw Breitling. 

AFSPRAAK MAKEN

Breitling verkopen zonder papieren

Wilt u uw Breitling verkopen, maar bent u niet meer in bezit van de originele papieren? Dit heeft met name invloed op de waarde van uw Breitling horloge. Uiteraard kunnen we u voorzien van een hogere prijs wanneer u uw Breitling horloge kan voorzien van originele documentatie, zoals garantiepapieren, ontvangstbewijzen alsmede de originele verpakking. Desalniettemin staan we ook voor u klaar wanneer u uw Breitling wilt verkopen zonder papieren. Dit begint eveneens bij het laten taxeren van uw Breitling horloge. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of een afspraak te maken bij u in de buurt.  

De historie van Breitling

Breitling behoort zeker tot een van de bekendste horlogemerken ter wereld. Met haar veelal sportieve uitstraling neemt het horlogemerk een bijzondere positie in de horlogewereld in. Maar hoe ziet de geschiedenis van dit onmiskenbare merk er eigenlijk uit?

Het bedrijf Breitling werd in 1884 in Saint Imier (Zwitserland) opgericht door de horlogemaker Léon Breitling. Vanaf het begin concentreerde hij zich op de productie van chronografen, in het Nederlands ook wel bekend als stopwatch. Tegen het einde van de 19e eeuw had Breitling in 16 jaar tijd meer dan 100.000 chronografen en stopwatches verkocht. Breitling wordt beschouwd als de uitvinder van de timer / tachymeter, waarmee automobilisten hun snelheid konden meten.

Léon Breitling stierf in 1914 en het bedrijf ging over op zijn zoon Gaston Breitling. Hij zette de productie van chronografen met veel succes voort. Gaston Breitling stierf heel vroeg en plotseling in 1927. Het bedrijf werd aanvankelijk gedurende 5 jaar geleid door een extern team totdat zijn zoon Willy, toen nog maar 14 jaar oud, in zijn voetsporen kon treden. In 1934 richtte Willy Breitling op ’s werelds eerste pols chronograaf met 2 extra pushers. In 1936 ontwikkelde Breitling speciaal voor piloten chronografen met zwarte wijzerplaten, gemakkelijk herkenbare lichtgevende cijfers en wijzers en een draaibare lunette. Een andere prestatie exclusief voor piloten was de gangreserve van acht dagen voor alle klokken, uurwerken en pilotenhorloges aan boord. Vanaf nu leverde Breitling aan de Royal Air Force.

In de loop van de jaren ontwikkelde Willy tal van beroemde, multifunctionele modellen zoals de “Navitimer” welke gezien wordt als de doorbraak in de collectie van Breitling. Het volgende hoogtepunt werd gepresenteerd in 1988. Het model “Emergency”. Deze werd uitgerust met een noodzender en verder geperfectioneerd totdat de volledig ontwikkelde versie in 1995 op de markt kwam. Breitling vierde in 2009 zijn 125-jarig bestaan en presenteerde het “B1”-model, een speciaal gebouwd uurwerk voor automatische chronografen. In 2017 is het grootste deel van de productie verkocht aan CVC Capital Partners. Een jaar later kwamen de overige aandelen. Georges Kern (zoon van een luxe juwelier in Düsseldorf) werd aangesteld als directeur.

De laatste jaren is het Breitling horloge onmisbaar binnen de collectie van horloge opkopers en zo zijn ook wij van Kost-Baar groot liefhebber van dit bijzondere stukje ambacht. 

Inkoop Breitling modellen 

Bent u benieuwd naar de modellen van Breitling die wij inkopen? Hieronder hebben we alle collecties en belangrijkste modellen van Breitling voor u op een rijtje gezet:

 • Aeromarine
 • Avenger
 • Aviator 8
 • Chronomat
 • Chrono-Matic
 • Colt
 • Exospace B55 Connected
 • Bentley
 • Galactic
 • Montbriilant
 • Navitimer
 • Professionele
 • Superocean
 • Top Time
 • Transocean
 • Windrider

CONTACT

Welke merkhorloges kopen wij nog meer in?

Wilt u uw Breitling verkopen, Rolex verkopen, Omega verkopen, Tag Heuer verkopen of een ander merk horloge verkopen?  Kost-Baar heeft sinds 1926 haar handelsrelaties gestaag uitgebreid en staat voortdurend in contact met gerenommeerde dealers en verzamelaars van merkhorloges. Gebruik dit in uw voordeel voor uw gratis expertise of voor een vrijblijvende koopofferte. Wij kopen en verkopen in het belang van onze klanten, dit is waar Kost-Baar met haar naam voor staat!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

10 + 8 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS