Gouden munten verkopen

Aankoop categorie: Goud

Waar verkoopt u het beste gouden munten?

Wilt u gouden munten verkopen? Het kan zijn dat u u één of meer gouden munten in uw bezig heeft en er over nadenkt om deze te verkopen. Soms zijn er situaties in het leven waarin men liever contant geld in handen heeft dan gouden munten. Misschien wilt u iets moois kopen of bijvoorbeeld uw huis mooier maken, of u moet een onverwacht hoge rekening betalen. Als u gouden munten wilt verkopen, dan bent u bij Kostbaar aan juiste adres, want dit is een kwestie van vertrouwen! Kostbaar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het taxeren van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kostbaar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. Zonder omwegen of tussenstations zijn wij bij het proces betrokken als het gaat om het omsmelten van goud bij aan- en verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door ons contact met de raffinaderij kunnen we altijd de actuele goudprijsverhogingen rechtstreeks aan u geven. Bij verkoop van gouden munten is het van groot belang om persoonlijk contact met u te hebben om u direct te kunnen informeren en uw vragen over de munten volledig te kunnen beantwoorden. Marius Tsakonis en zijn team van experts hebben tientallen jaren ervaring in het omgaan met de aankoop van gouden munten. De aankoop van gouden munten vereist grote zorg bij het onderzoek en deskundige kennis van de aard van gouden munten.

Waar moet rekening mee worden gehouden bij het verkopen van gouden munten?

Bij gouden munten verkopen moet er altijd rekening gehouden worden met de legering. Gouden munten worden namelijk geslagen in verschillende legeringen. Ze bestaan ​​niet altijd uit fijngoud , maar hebben ook gradaties in hun composities.

De meest voorkomende legeringen voor munten zijn:
900 / –
916 / –
980 / –
999 / –

Hier wordt duidelijk dat de fundamentele aankoopprijs ligt zeer dicht of rechtstreeks aan de fijne goudprijs. Dit is belangrijk voor u als gouden munten verkoper om te weten om uzelf te beschermen tegen zwarte schapen in de koophandel. Gouden munten hoeven niet per se te worden omgesmolten. Als uw gouden munt een verzamelwaarde heeft, zullen wij u hierover informeren en de prijs op basis van de vraag berekenen. Het team van Kostbaar zorgt ervoor dat wanneer gouden munten worden verkocht, zij transparant en begrijpelijk worden geïnformeerd over de aankoop van gouden munten en vooral over de huidige goudprijs of verzamelwaarde.

Algemene informatie over gouden munten

In de late eeuwen voor Christus maakte de ontwikkeling van de handelsmarkt het onvermijdelijk dat er een munteenheid moest worden ingevoerd om het handelssysteem “goederen voor goederen” langzaam te vervangen. In 600 voor Christus slaagde koning Kroisos van Lydia (Klein-Azië) erin een groot aantal gouden munten van gelijke grootte en waarde te produceren. Dit was de eerste stap voor de verspreiding en introductie van gouden munten in andere landen en continenten. Na Klein-Azië waren de Grieken de volgende die het slaan van munten intensiveerden. Tegenwoordig worden munten gemaakt door staatsmunten geproduceerd en gekocht door verzamelaars of investeerders. Gouden munten zijn al lang achterhaald als betaalmiddel, omdat hun materiële waarde meestal hoger is dan hun nominale waarde. Er zijn een aantal bekende en populaire munten van over de hele wereld zoals:

De gouden munten verschillen in grootte, jaar van uitgifte, legering en nominale waarde. Gouden medailles moten niet verward worden met gouden munten. Gouden medailles worden uitgegeven voor een specifiek evenement of ter ere van een persoon en worden verkocht aan verzamelaars of verwerkt in sieraden. In tegenstelling tot gouden munten kunnen medailles ook een laag goudgehalte hebben. Wij van Kostbaar kunnen u helpen om onderscheid te maken tussen de waardevolle en onbeduidende exemplaren.

Hoe werkt gouden munten verkopen bij Kostbaar?

Goud verkopen zoals gouden munten is bij ons altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaart of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop van gouden munten persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt dus ook de mogelijkheid om uw het taxatie proces van heel dichtbij te bekijken, om het gewicht en de authenticiteit van uw gouden munten zelf waar te nemen. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen.
U krijgt bij een verkoop van gouden munten aan ons het betaalde bedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om uit te betalen via bankoverschrijving. U kunt bij ons op kantoor langskomen en daar in een prettige, ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

12 + 6 =

Gouden munten

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS