Goud verkopen Den Haag

Aankoop categorie: Goud

Bent u woonachtig in Den Haag en u wilt graag uw goud verkopen in Den Haag? Dan is het belangrijk dat u een goud inkoper kunt vertrouwen. Kostbaar handelt al sinds 1926 in verschillende kostbaarheden, zoals de in- en verkoop van goud. Misschien kent u ons nog van de goudbussen? In 2009 werd begonnen met de handel in goud via 10 touringcars in Nederland. Op deze manier konden we goud inkopen en verkopen door het gehele land. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor van verschillende edelmetalen. We verwelkomen u daarom graag bij het verkopen van uw goud in Den Haag. Nieuwsgierig geworden hoe we dat doen? Lees dan verder of maak direct een afspraak om uw goud te verkopen in Den Haag.

De waarde van uw goud

De goudprijs is wereldwijd gelijk, maar dit hoeft niet te betekenen dat de waarde van uw goud overeenkomt met de actuele koers! Dit komt omdat de precieze waarde van uw goud afhankelijk is van onder andere de kwaliteit en de vorm. Wanneer u uw goud wilt verkopen in Den Haag adviseren wij om uw goud dus niet zomaar in een zakje op te sturen, zonder het eerst te laten taxeren. Een online gramsprijs is soms een aantrekkelijk lokkertje, maar niet altijd de werkelijke prijs voor uw goud. Om deze reden werken we bij Kostbaar altijd met een afspraak, waarbij we in uw bijzijn het goud ter plekke analyseren om vervolgens een eerlijke prijs voor uw goud te kunnen geven. Wilt u goud verkopen in Den Haag? Neem dan contact op met Kostbaar in Den Haag voor een vrijblijvende taxatie.

Oud goud verkopen Den Haag

Al jaren zien we mensen die thuis gouden voorwerpen in de kast hebben liggen, waar niets meer mee wordt gedaan. Denk aan gouden horloges, sieraden of juwelen die niet meer worden gedragen. Wat de reden hiervoor ook mag zijn, het is natuurlijk zonde om het oude goudwerk te laten verjaren in de kast! Heeft u ook nog een goudvoorraad en wilt u uw oud goud verkopen in Den Haag? Wij adviseren u om ten alle tijden eerst uw goud te laten taxeren op locatie in Den Haag. Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies over uw oud goud. Vervolgens is het aan u om uw goud te verkopen aan ons of het weer terug in de kast te zetten. 

Gouden munten verkopen Den Haag

U wilt uw gouden munten verkopen in Den Haag? Bij Kostbaar verhandelen we al meer dan 20 jaar alle verschillende soorten gouden munten. In principe is geen enkele gouden munt bij ons nog onbekend. In het overzicht hieronder hebben we onze meest verhandelde gouden munten voor u opgesomd. Bekijk of uw gouden munt ertussen staat een lees wat er voor uw gouden munten van toepassing is. Indien u gouden munten wilt verkopen in Den Haag en u kunt uw gouden munten niet vinden in het overzicht dan kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Zij zullen u verder helpen met de taxatie van uw gouden munten en u direct voorzien van een prijsindicatie.

Waar kan ik het beste mijn goud verkopen?

Uw goud verkopen kunt u het beste doen op een van onze 30 locaties in Nederland. Zo kunnen we uw goud van dichtbij analyseren en op basis daarvan een vrijblijvend advies uitbrengen. Wilt u graag uw goud verkopen in Den Haag? Onze specialisten staan voor u klaar op de door u gewenste locatie, dat mag dus ook bij u thuis zijn!

Hoe werkt goud verkopen Den Haag bij Kostbaar?

De verkoop van goud in Den Haag is altijd tijdens een persoonlijke afspraak op vertoon van identiteitsbewijs. Het persoonlijke contact is voor ons een absolute topprioriteit. Ons bedrijf kent een rijke traditie en wensen bij de in- en verkoop van edelmetalen een wederzijdse vertrouwensband. Hierom doen wij dus ook geen online aankopen per post. Bij het verkopen van uw goud aan ons ontvangt u direct uw goud via de bank of contant. Onze afspraken kunt u inplannen bij ons op kantoor of bij u thuis.

Wat is de prijs van 1 gram goud?

De goudkoers wordt bepaald door de wisselwerking tussen vraag en aanbod. Deze wisselwerking is continue in beweging en daarom kan de goudprijs variëren van dag tot dag. Online kun je gemakkelijk de actuele goudprijs vinden. Echter, wij adviseren u om niet enkel te kijken naar de goudprijs. Veel belangrijker bij de verkoop van uw goud zijn aspecten, zoals de vorm en kwaliteit. Dit kan voor u namelijk een hele andere waarde betekenen. Wij van Kostbaar geven u graag een vrijblijvend advies voor het goud verkopen Den Haag bij u in de buurt!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

12 + 2 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS