Zilverbaren

Aankoop categorie: Zilver

Bent u de eigenaar van een zilverbaar?

Net als goud wordt zilver geslagen of gegoten en als belegging verkocht in de vorm van baren. Zilverbaren bestaan altijd uit 999 / – fijn zilver. Wilt u zilverbaren verkopen, dan bent u bij Kostbaar aan het juiste adres. Kostbaar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het taxeren van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kostbaar via persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn betrokken bij het proces, zonder omwegen of tussenstations als het gaat om smelten zilveren staven bij een aankoop of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. We hebben door onze contacten met de raffinaderij altijd de mogelijkheid de huidige zilver prijsverhogingen direct aan u door te geven. Bij aankoop van zilver edelmetaal hechten wij veel belang aan persoonlijk contact met u zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. Marius Tsakonis en zijn team van experts heeft twintig jaar ervaring in het omgaan met de aankoop van zilveren baren. De aankoop van zilveren baren vergt veel zorg aan het bekijken en specifieke kennis van de aard van een zilveren baar.

Informatie over het onderwerp van zilveren baren

Zilver worden voornamelijk gekocht en verkocht als investering. Verzamelobjecten zijn hier zeer dun gezaaid, maar het is toch het vermelden waard, want uw baren zijn mogelijk van hogere waarde dan alleen materiële waarde. Kleine zilveren staven worden geslagen net zoals munten, terwijl grote zilveren staven zijn gegoten. Zilveren baren worden aangeboden in veel gewichtseenheden, zijn hier enkele voorbeelden van gewichten:

1 oz (ounce), 50 gram, 100 gram, 250 gram, 500 gram, 1 kg

De vormen en afmetingen van een zilverbar variëren afhankelijk van de fabrikant. De bekendste fabrikanten zijn:

Argor-Heraeus, Heraeus-Holding, Degussa, Doduco en Umicore

Zilverstaven worden gaarne door banken verkocht, maar niet vanzelfsprekend weer aangekocht, evenmin als munten. De zilverbaren worden opgestuurd voor inspectie en de bijbehorende waarde, minus bankkosten, wordt na 14 dagen op uw rekening bijgeschreven. Bij Kostbaar wordt de overeenkomstige waarde onmiddellijk uitbetaald. De zilverbaren worden gecontroleerd en geëvalueerd in uw aanwezigheid en u wordt vrijblijvend geïnformeerd over de aankoopwaarde en u kunt nog steeds beslissen of een verkoop een optie voor u is. Door de stijging van de zilverprijs in de afgelopen decennia, is het de moeite waard om de verkoop van zilverbaren te overwegen.

Het is de moeite waard om zilverbaren te verkopen. Neem contact met ons op of kom tijdens kantooruren langs op ons kantoor.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

6 + 9 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Zilver dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS