Tafelzilver

Aankoop categorie: Zilver

Heeft u zilverwerk of zilveren vaatwerk?

Misschien hebt u lang geleden zilveren voorwerpen geërfd of aan u gegeven en passen ze niet meer bij uw smaak. Vaak zijn ze echt verouderd en zeer tijdrovend om te onderhouden met  zilverpoets en een poetsdoek. Het verkopen van uw zilverwerk is het overwegen waard. Door de hoge zilverprijs kunnen op dit moment aantrekkelijke aanschafwaarden worden behaald. Kostbaar helpt u met uw verkoopplannen op een serieuze en vrijblijvende manier en zal proberen de hoogste prijzen voor u te bereiken. Door ons nauwe en persoonlijke contact met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaasm.nl) hebben we de mogelijkheid om verouderde, zilveren voorwerpen zonder tussenpersoon om te smelten. Wij zijn in staat zilver prijsstijgingen onmiddellijk aan u door te berekenen in uw verkoopplannen! Voor gewilde verzamelobjecten vallen wij terug op ons netwerk van particulieren, zakenmensen en verzamelaars. Wij kunnen beoordelen of uw zilverwerk objecten zijn die voor hogere prijzen dan normaal kunnen worden verkocht en informeren u daar graag over.

Waar moet rekening mee worden gehouden bij de verkoop van zilverwerk?

Tafelzilver werd al in de Romeinse en Griekse tijd gebruikt om status tonen. Er zijn veel getuigenissen van het voorkomen van tafelzilver in deze periode, die momenteel te zien zijn in musea en kastelen. Als u bijvoorbeeld de Hofburg in Wenen heeft bezocht, zult u overweldigd zijn door de omvang van het keizerlijke zilverwerk! Tegenwoordig zijn niet alle glimmende zilveren voorwerpen van echt zilver! Om daar achter te komen, heeft men een uitgebreide expertise op het gebied van zilverwaar nodig en kennis van het keurmerk en de productie van zilverwerk. Tafelzilver en ander zilverwaar is meestal gewaarmerkt met:

800 /  835 /  925 /

Onder tafelzilver verstaat men:

  • Koffiekannen
  • Theepotten
  • Kopjes
  • Kandelaars
  • Vazen
  • Borden etc.

Naast de zilverkeurmerkenzijn er landspecifieke keurmerken en fabrikantkeurmerken die een positieve invloed kunnen hebben op de waarde en de haalbare aankoopprijs. Zeer populaire zilverfabrikanten en ontwerpers van tafelzilver zijn bijvoorbeeld:
Christofle, Fabergé, Georg Jensen en Tiffany. Ook de kwaliteit en de afwerking van het zilverwerk spelen een rol. Is het een handgemaakt stuk of een machinaal gemaakt item? Wij onderzoeken uw artikelen met een geoefend oog en beantwoorden uw vragen graag en doet u een realistisch aankoopaanbod.

Hoe verkoop ik zilverwaar of tafelzilver bij Kostbaar?

Voor een gratis expertise of een aankoop van zilverwerk is het essentieel om het artikel bij ons op kantoor te presenteren. Wij controleren de keurmerken en wegen uw zilveren voorwerp in uw bijzijn. Wij bieden u dan een koopprijs aan en u beslist of u uw zilveren voorwerp wilt verkopen of houden. Als u besluit te verkopen, moet u uw legitimatie overleggen, d.w.z. u toont uw identiteitskaart of rijbewijs. Wij (ver)kopen geen kostbaarheden d.m.v. verzending per post of vergelijkbare verzendserviceproviders. Wij willen met u een vertrouwensbasis opbouwen en u de mogelijkheid geven om bij uw bezoek aan ons kantoor al uw vragen te stellen die voor u belangrijk zijn!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

13 + 1 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Zilver dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS