Tin verkopen

Indien u op zoek bent naar een aankoopkantoor om uw tin aan te verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1926 is Kostbaar.nl gespecialiseerd in de aan- en verkoop van verschillende metalen, zoals Tin. Of het voor u nou gaat om die stoffige oude doos met Tin die al jaren op zolder ligt, of om de Tinnen bekers en borden bij oma op de kast, wij bepalen graag de waarde van uw Tinnen voorwerpen. Benieuwd naar de waarde van uw Tin? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze taxateurs bij u in de buurt.

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Uw Tin laten taxeren?

4 + 7 =

Tin per categorie

Verzilverd Tin

De historie van Tin

Tin is een waardevolle grondstof die al eeuwen lang mee gaat en kent daarmee een rijke geschiedenis. Het materiaal wordt door veel bedrijven en industrieën gebruikt. Tin wordt gebruikt in een breed scala aan producten, waaronder loodvrije soldeermaterialen, tinplaten en blikjes. Daarnaast werd tin vroeger veel verwerkt in materiaal voor bij het eten en drinken. U herkent vast nog wel de tinnen borden en bekers van uw grootouders. Tegenwoordig wordt tin met name als decoratie materiaal gebruikt. En dit soort tin zien we vaak terugkomen binnen de verkoop van tin. Heeft u ook nog tinnen borden, vazen en/of andere tinnen voorwerpen in uw bezit? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten om de waarde van uw tin te laten taxeren. Tin verkopen doet u bij Kostbaar.nl.

Tin laten taxeren

Er zijn verschillende redenen om tin te laten taxeren. Misschien heeft u een erfenis ontvangen en wilt u weten wat de waarde ervan is. Of misschien heeft u tin verzameld en wilt u de waarde ervan bepalen voor verkoop. Hoe dan ook, een taxatie van tin kan u helpen bij het maken van belangrijke beslissingen.
Tin is een waardevol materiaal en heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke waardestijging ondergaan. Als u tin in uw bezit heeft, is het verstandig om het te laten taxeren door een gerenommeerde en betrouwbare taxateur. Bij Kostbaar.nl hebben we de benodigde ervaring om u in een adviesgesprek van twintig minuten te adviseren over de totaalwaarde van uw tin. Indien u van plan bent om uw tin te laten taxeren en/of uw tin te verkopen nodigen we u dan ook graag uit voor een adviesgesprek op een locatie bij u in de buurt.

Hoe werkt het aan- en verkoopproces bij Kostbaar?

De verkoop van uw tin verloopt gemakkelijk en snel. Het verkopen van uw tin verloopt via de volgende stappen:

1. Neem contact met een van onze taxateurs door ons te bellen, whatsappen of door ons contactformulier in te vullen;
2. Onze desbetreffende specialist zal met u een afspraak inplannen op de voor u dichtstbijzijnde locatie;
3. Breng uw tin mee naar de afspraak of stuur het van te voren naar ons op;
4. Onze taxateur bepaalt de waarde van uw tin;
5. U ontvangt van ons de prijs, die wij bereid zijn te betalen voor uw tinverzameling;
6. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, ontvangt u direct contant geld of een bankoverschrijving voor de verkoop van uw tin.

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Tin verkopen in Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam en wilt u graag uw tin verkopen bij u in de buurt? Wij hebben meerdere taxateurs gevestigd in Amsterdam waar u terecht kunt voor een adviesgesprek met een vrijblijvende taxatie. Of het nu gaat om de verkoop van een enorme lading aan oud tin of een kleine collectie van verzilverd tin, onze professionals staan voor u klaar.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS