Tiffany sieraden

Aankoop categorie: Sieraden

Heeft u Tiffany-sieraden die u wilt verkopen?

De kwaliteit, de artistieke vormgeving, de zeldzaamheid, de staat en de materiaalwaarde zijn belangrijke factoren voor de waarde van verzamelobjecten. Ook de exclusiviteit van het aangeboden artikel en de tijdelijke en lokale marktsituatie tellen mee. Neem dus contact op met het Kostbaar team, dat u graag helpt om uw Tiffany-sieraden te waarderen en te verkopen. Kostbaar breidt zijn handelsrelaties sinds 1926 gestaag uit. Met behulp van internationale contacten en afzetmarkten helpen wij u om maximale prijzen te realiseren. Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren in onze kantoren en desgewenst kunnen wij ook direct uw sieraad verkoop afhandelen. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om bij u thuis langs te komen. Het vertrouwen van onze klanten heeft de hoogste prioriteit, daarom vindt een verkoop altijd persoonlijk en met legitimatie plaats (op vertoon van identiteitskaart of rijbewijs). Bij ons is het keuren, controleren en wegen van de meegebrachte voorwerpen erg belangrijk. U kunt altijd vragen stellen en wij zullen ze direct beantwoorden. Bij verkoop ontvangt u het aankoopbedrag direct contant of, indien u wenst, de betaling via overschrijving.

Het verhaal van Tiffany & Co begon toen het werd opgericht in 1837 en het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een luxe bedrijf met een begeerd sieradenontwerp en een hoog niveau van vakmanschap. Het werd een bedrijf met een wereldwijd vestigingennetwerk met meer dan 300 winkels. Charles Lewis Tiffany zat aan het begin van zijn professionele carrière in de leer bij zijn vader in de katoenfabriek. Om zijn eerste bedrijf te starten, leende hij $ 1.000 van zijn vader en opende hij samen met zijn vriend John Burnett een winkel met kantoorartikelen en modeaccessoires. Toen zijn extra zakenpartner Jabez Lewis Ellis in 1841 toetrad, werd het assortiment uitgebreid met horloges, zilverwaren en dure juwelen. Charles Lewis Tiffany, die een grote passie had voor zeldzame en ongebruikelijke edelstenen, maakte de weg vrij voor een lange traditie van Tiffany & Co en werd zo een wereldberoemde juwelier. In 1878 kocht Charles Tiffany de gele “Tiffany Diamond”. Als ruwe diamant woog deze 287,42 karaat. Na zorgvuldige afweging werd het geslepen tot een kussen gesneden edelsteen met een gewicht van 128,51 karaat. Het enige dat kan worden beïnvloed door de menselijke hand in een diamant is de slijpvorm. Al 170 jaar weet Tiffany mensen te fascineren met elegante en ongebruikelijke ontwerpen. Het ontwerp van de sieraden, zoals de vorm van een ring, moet de schoonheid van de diamant nog meer onderstrepen. In 1886 werd de standaard gezet voor de verlovingsring zoals we die nu kennen. De diamant is gezet in een zetting met zes tanden. Welke vrouw is nog steeds niet enthousiast over een legendarische verlovingsring van het bedrijf Tiffany? De blijvende fascinatie was in de film “Breakfast at Tiffanys” vereeuwigd. Deze film maakte van de winkel op 5th Avenue in New York een ‘heilige plek’ en bezorgde het label een ware cultstatus. In Japan bedraagt ​​de verkoop van verlovingsringen van het bedrijf soms meer dan 50% van de omzet. De verpakking, de zogenaamde “blauwe doos”, staat ook symbool voor de bijzondere stijl, het onvergelijkbaar design en de verfijning met een enorme herkenningswaarde. De oprichter van het bedrijf begreep het belang van grote shows. Zelfs vandaag de dag zijn de raamdecoraties bij Tiffany legendarisch. Tiffany zet zich al een kwart eeuw in voor continue en verantwoorde duurzaamheid met respect voor de natuur. Tiffany zet zich ook in voor de traceerbaarheid van diamanten in de hoop op een betere toekomst. Als u speelt met het idee om een Tiffany-sieraad te verkopen, maak dan van de gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over de huidige waarde bij Kostbaar! Indien nodig bieden wij u een realistische koopprijs. ​​Wij voor u klaar met een vast team van experts in de volgende steden:

  • Alblasserdam
  • Amsterdam
  • Barendrecht
  • Delft
  • Goes
  • Middelburg
  • Nieuwegein
  • Rotterdam
  • Zwolle
  • en meer!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

15 + 15 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Sieraden dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS