Chopard-sieraden

Aankoop categorie: Sieraden

Designer sieraden zijn altijd al gewild bij vrouwen en mannen die enthousiast zijn over sieraden.

Heeft u Chopard-sieraden en wilt u deze verkopen?

Met Marius Tsakonis als oprichter breidt Kostbaar zijn handelsrelaties sinds 1926 gestaag uit en helpt u graag bij het waarderen of verkopen van uw Chopard-sieraden. Dankzij internationale contacten en afzetmarkten kunnen wij u helpen om maximale prijzen te realiseren. Een verkoop is bij ons altijd persoonlijk en legitiem (tonen van het identiteitskaarten of rijbewijs) plaats. Integriteit en competentie staan ​​bij ons voorop, zodat we een wederzijds vertrouwen kunnen opbouwen. Voor ons is het belangrijk om in uw bijzijn de meegebrachte items te beoordelen, controleren en wegen, zodat u op elk moment vragen kunt stellen. U bent van harte welkom op ons kantoor of u kunt ter plaatse een afspraak maken voor een huisbezoek. Bij sieraden verkoop ontvangt u het aankoopbedrag direct contant of, indien u wenst, de betaling via overschrijving.

The Chopard Manufactory is sinds 1860 een succesvol traditioneel bedrijf in de horloge- en sieradenindustrie, gevestigd in Genève (Zwitserland). Chopard staat voor buitengewone horlogemodellen met een elegante ontwerptaal. Chopard-modellen maken indruk met hun precisie en functionaliteit. In de sieradensector moeten de emoties van de klanten worden aangepakt door middel van fijn, hoogwaardig vakmanschap.

Het bedrijf Chopard werd in 1860 in Sonvilier (Zwitserland) opgericht door Louis-Ulysse Chopard , een Zwitserse horlogemaker. Hij concentreerde zich aanvankelijk op de productie van zeer nauwkeurige zakhorloges en chronometers en leverde zijn werken aan de Zwitserse spoorwegen. Chopard kreeg een hoge mate van waardering van horlogeliefhebbers door de fabricage van nauwkeurige, betrouwbare horloges. De klanten waren te vinden in Oost-Europa, Rusland of Scandinavië. In de loop van de volgende decennia werd de productie van sieraden ook steeds belangrijker.

De oprichter van het bedrijf stierf in 1915 en zijn zoon Paul-Louis zette het bedrijf voortaan voort. De werkplaats werd in 1937 verplaatst naar Genève en in 1943 nam Paul André Chopard, de kleinzoon van de oprichter, het bedrijf over. Karl Scheufele III was erg geïnteresseerd in het kopen van de Chopard-fabriek, die toen nog klein was. Scheufele kwam uit een familiedynastie die in goud zat en horloges verkocht in Pforzheim. Op een gegeven moment besloot het bedrijf Scheufele te stoppen met het maken van sieraden en zich te concentreren op het maken van horloges. In 1963 ontmoetten Karl Scheufele III en Paul André Chopard elkaar in Genève om te onderhandelen over de verkoop. De verkoop werd onmiddellijk beslist en Karl Scheufele III kon de fabricage in het verdere verloop zeer positief beïnvloeden, wat een positief effect had op de groei en erkenning van het bedrijf wereldwijd. In 1974 richtte Scheufele nog een werkplaats op in Genève.

Karl Scheufele wist het bedrijf met veel ambitie en vakmanschap internationaal bekend te maken en een andere meevaller is dat zijn kinderen sinds 1980 als co-voorzitters actief zijn in het familiebedrijf. Sindsdien zijn de rollen duidelijk toegewezen. Caroline Scheufele is verantwoordelijk voor de damescollectie en ontwikkelde zowel de sieradenbranche als de hoge sieradencollectie. Haar broer Karl-Friedrich is verantwoordelijk voor de sportieve horloges in de herencollectie. Sinds de jaren negentig is hij de algemeen directeur van het hoofdkantoor van Chopard in Fleurier (Zwitserland). Voor de broer Karl-Friedrich en zijn zus Caroline zijn niet alleen het hoge niveau van vakmanschap en de hoge standaarden van de fabricage van al hun producten belangrijk, maar ook duurzaamheid. De broers en zussen verwerken 100% etnisch goud.

In het begin was het doel om uiterst nauwkeurige chronometers en zakhorloges met liefde voor detail te vervaardigen. De implementatie overtuigde de toenmalige klantenkring zodat Chopard zich ontwikkelde tot een succesvol bedrijf met een hoge reputatie. Het bedrijf geniet tot op de dag van vandaag een goede naam. Bijzonder opmerkelijke ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld de creaties van speciale horloge-edities ter ere van oldtimers en hun Grand Prix-evenementen en het idee en de implementatie van de zogenaamde “Happy Diamonds”-collectie (1976) in sieraden en in de horlogesector. Chopard is de uitvinder van het ontwerp van bewegende diamanten in sieraden en horlogekasten. Een vaak gekopieerd ontwerp, maar wat nooit de perfectie van de Chopard-bedrijf  heeft bereikt. Een ander hoogtepunt is de “The Red Carpet”-collectie Uiterst fijn gekleurde edelstenen en weelderige dessins domineren hier voor liefhebbers van flora en fauna en voor vrouwen die gewend zijn een grootse entree te maken. Chopard verkoopt ook met succes luxe artikelen zoals geuren en tassen.
Het succesverhaal omvat nu ook een wijnmakerij die sinds 2012 wordt gerund door Karl-Friedrich Scheufele in Frankrijk.

Chopard sieraden

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

14 + 6 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Sieraden dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS