Cartier sieraden

Aankoop categorie: Sieraden

Heeft u Cartier- sieraden?

Bezit u sieraden die u wilt laten taxeren of wilt u sieraden verkopen? Het Kostbaar team en oprichter Marius Tsakonis helpen u graag verder. Neem contact met ons op en laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren. Designer sieraden zijn altijd populair geweest bij trendbewuste vrouwen en mannen. Dankzij internationale contacten hebben we wereldwijde verkoopkansen en helpen we u om maximale prijzen te realiseren.

Louis-Francois Cartier nam de juwelierszaak in Parijs over, waar hij stage liep en het succesverhaal zijn beloop kreeg. Aanvankelijk specialiseerde de juwelier zich in kostbare stenen en juwelen. Hij boekte al snel succes met zijn handgemaakte sieraden en leverde zelfs aan de Franse keizerin Eugenie. Het succes van zijn bedrijf groeide gestaag en in 1859 verhuisde het bedrijf zijn bedrijfspand naar de “Boulevard des Italiens”. Een populaire winkelmijl waar hoogwaardige retailers zich al hadden gevestigd. Cartier breidde zijn assortiment uit met zelfgemaakte horloges. Nog een stap naar succes: Louis, Cartiers zoon, kwam bij het bedrijf. Hij specialiseerde zich in het uitbreiden van de productie van tassen, polsbandjes en slingerklokken. Het hoofdkantoor van de horlogefabrikant werd in 1899 verplaatst naar “Rue de la Paix 13”, zodat op de best mogelijke manier aan de eisen van welgestelde klanten kon worden voldaan. De familieleden Pierre en Jacques traden ook toe tot het familiebedrijf en openden de eerste Cartier- vestiging in Londen. Cartier werd de hofleverancier van de koninklijke familie. In 1904 werd het eerste pilotenhorloge met de naam “Cartier Santos”  met leren band ontwikkeld. Er werden contacten gelegd met Perziëmet de bedoeling om de parelhandel te starten. Vanaf 1907 ontstonden er zakelijke relaties met Rusland. In 1909 opende de eerste winkel in Amerika op Fifth Avenue in New York.
Het bedrijf ontwierp zijn sieradencollectie met het typische pantermotief, dat zelfbewuste, elegante en sensuele vrouwelijkheid belichaamde. Andere creaties volgden, zoals de “Trinity Ring” in 1918. De “Must and Tank”-productlijn, die werd gecreëerd in 1917, is legendarisch en is tot op de dag van vandaag grotendeels ongewijzigd gebleven. Jacques Cartier stierf in 1941, gevolgd door Louis Cartier een jaar later. Pierre Cartier stierf in 1964, de laatste oprichtende zoon. Het familiebedrijf werd opgesplitst in drie takken en enkele bedrijfsgebieden werden opgegeven. In 1974 fuseerden de afzonderlijke onderdelen tot de nieuwe ” Cartier  Monde”-groep . In de jaren 80 kocht Cartier geleidelijk verschillende luxefabrikanten over, zodat het in 1993 de “Vendome Luxury Group” werd. Het merk Cartier maakt sinds 1997 deel uit van de Zwitserse Richemont Group. Naast sieraden en horloges zijn er nu allerlei accessoires, zoals lederwaren, parfums, schrijfgerei, aanstekers en glazen in het assortiment. Op 30 april 2009 vierde Cartier zijn 100e verjaardag in de VS en is nog steeds een succesverhaal. Met zijn handelsmerk, de panter, wat staat voor majestueuze, elegante sieraden, heeft het label het perfecte symbool uitgekozen. Deze grote kat belichaamt een vrije, zelfverzekerde, elegante en sensuele vrouwelijkheid. Keer op keer ontwerpt Cartier zeer waardevolle individuele stukken met het pantermotief.
Cartier is tot op de dag van vandaag een zeer populaire fabrikant van luxe sieraden, horloges en accessoires. De creaties van Cartier worden beschouwd als elegante en discrete statussymbolen die niet opdringerig lijken en waar veel vraag naar is bij liefhebbers van hoogwaardige luxegoederen.

Als u sieraden, horloges of accessoires van Cartier wilt verkopen, wees dan niet bang om Kostbaar te contacteren. Wij helpen u vrijblijvend en kosteloos met de prijsindeling van uw artikelen en leggen u uit wat er realistisch gezien bij een verkoop kan worden bereikt.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

7 + 11 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Sieraden dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS