Bvlgari sieraden

Aankoop categorie: Sieraden

Heeft u Bvlgari-sieraden die u graag wilt verkopen?

Designer sieraden zijn altijd populair geweest bij trendbewuste vrouwen en mannen. Bvlgari is een van de grootste sieradenfabrikanten ter wereld en kenmerkt zich door het beste vakmanschap.
Het team van Kostbaar en oprichter Marius Tsakonis helpen u graag bij de waardering of verkoop van uw Bvlgari-sieraden. Kostbaar breidt zijn handelsrelaties sinds 1926 gestaag uit. Dankzij onze internationale contacten en afzetmarkten kunnen wij u helpen om maximale prijzen te realiseren. U kunt uw verkoop of uw waardering in ons kantoor in een prettige sfeer afhandelen of u kunt ter plaatse een afspraak maken voor een huisbezoek​. Het vertrouwen van onze klanten heeft voor ons de hoogste prioriteit, daarom vindt een verkoop altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van de identiteitskaart of rijbewijs) plaats. Het is voor ons erg belangrijk om de meegebrachte artikelen te inspecteren, controleren en wegen, zodat u op elk moment vragen kunt stellen die wij graag beantwoorden. Bij verkoop van sieraden ontvangt u het aankoopbedrag direct contant of, indien u dat wenst, kan de betaling ook via bankoverschrijving geschieden.
Het bedrijf Bvlgari werd in 1884 gesticht door de Griekse goud smid Sotirios Voulgaris. Hij kwam uit Paramythia (Griekenland), waar hij zijn eerste winkel opende. De naam “Bvlgari” is ontstaan ​​uit zijn familienaam. De letter “U” werd vervangen door een “V” op basis van de Latijnse taal. In 1877 ging hij naar Corfu en later naar Napels. Zijn volgende bestemming was Rome; hier opende hij in 1881 verschillende antiek- en juwelierszaken. Zijn zonen Kostantinos en Giorgios steunden hun vader in 1905 met de opening van zijn winkel in Via Condotti 10. Met de komst van zijn zonen concentreerde de familie Bvlgari zich op luxe sieraden en ontwikkelde ze prachtige sieraden met een hoog niveau van vakmanschap en een uniek stijl, waardoor nieuwe trends worden gezet​. De luxe sieradencollectie kwam op de markt in 1920 en de unieke Bvlgari-stijl verscheen in 1940. Vanaf 1950 werden ook kleurrijke edelstenen van zeer hoge kwaliteit gebruikt voor de ontwerpen. De sieraden waren populairder dan ooit bij beroemdheden en filmsterren. Bvlgari breidde niet alleen uit naar andere Europese landen, maar ook naar de VS. Vanaf 1969 werden geometrische vormen toegevoegd die waren geïnspireerd op de monumenten en ornamenten van de “Eeuwige Stad” Rome. De geometrische vorm werd een handelsmerk van Bvlgari. Later werden de zeer populaire modulaire sieraden en ongebruikelijke materialen toegevoegd, zoals roestvrij staal, porselein, zijde en ook hout.
In 1995 ging het bedrijf naar de beurs en ontwikkelde de hoteldivisie zich tot een ander werkterrein. De omzet van het bedrijf bleef groeien. In 2010 werd Bvlgari verkocht aan de wereldleider in de luxegoederenindustrie “LVMH” en het succesverhaal gaat tot op de dag van vandaag verder. Bvlgari schreef ook geschiedenis in het maken van horloges. Vijf records voor de dunste horloges ter wereld zijn door Bvlgari gevestigd. Het in 2020 uitgebrachte “Octo Finissimo”-model , een extreem plat herenhorloge met een automatisch uurwerk, is volgens mediaberichten gelimiteerd tot 50 stuks en de verkoopprijs ligt rond de 150.000 euro.
Het Italiaanse bedrijf Bvlgari produceert en verkoopt ook andere luxegoederen zoals horloges, parfums en lederwaren.

Bvlgari sieraden

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

8 + 5 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Sieraden dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS