Parels verkopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw parels te verkopen? Zoek niet verder, ons team van specialisten zit op u te wachten! Parels zijn prachtige, tijdloze sieraden die al eeuwenlang populair zijn bij mensen van alle leeftijden en achtergronden. Parels zijn er in allerlei verschillende soorten en wij bij Kostbaar.nl kennen ze allemaal. Voor het verkopen van uw parels bent u bij ons aan het juiste adres. Welke soort parel heeft u in bezit?

*Wij zijn tegenwoordig zeer selectief bij de in- en verkoop van parels. Zo kan het zijn dat we uw collectie parels niet van u overkopen. Wees hiervan bewust bij het aanvragen van advies over uw parels.

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Uw Parels laten taxeren?

5 + 10 =

Parels per categorie

Akoya parels verkopen
Akoya Parels
Zuidzee parels verkopen
Zuidzee Parels
Zoetwater parels verkopen
Zoetwater Parels
Natuurlijke parels verkopen
Natuurlijke Parels

Verschillende soorten parels

Uiteraard is het belangrijk om te weten welke soorten parels er bestaan en welke het meest gewild zijn. De meest bekende soorten parels zijn Akoya parels en Zuidzee parels. Akoya parels zijn kleine, glanzende parels die afkomstig zijn uit Japan. Ze worden gezien als de beste kwaliteit parels en zijn daarom ook het meest waardevol. Zuidzee parels zijn groter en hebben een warme, gouden kleur. Ze worden gewonnen uit de Pinctada maxima oester en komen vooral voor in de Filipijnen, Australië en Tahiti.

Parels laten taxeren

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw parels te laten taxeren, dan helpen we u graag verder. Indien u in het bezit bent van Akoya parels, zuidzee parels, zoetwater parels of natuurlijke parels zijn wij u graag van dienst. Zodra wij uw parels onder de loep hebben genomen, kunt u ervoor kiezen om de parels aan ons te verkopen. Enkele reden om uw parels te verkopen aan Kostbaar.nl zijn als volgt:

● Wij bieden eerlijke en transparante taxaties;
● Wij kopen verschillende soorten parels aan;
● Wij zijn specialisten op het gebied van parels en hebben jarenlange ervaring in de aan- en verkoop ervan;
● Wij hebben locaties door heel Nederland, dus u kunt altijd bij ons terecht.

Waarom parels verkopen bij Kostbaar?

Ten eerste hebben wij jarenlange ervaring in de parelindustrie en weten wij precies hoe we de waarde van uw parels kunnen bepalen. Dit zorgt ervoor dat u de best mogelijke prijs krijgt voor uw parels. Ten tweede bieden wij een gemakkelijke en veilige manier om uw parels te verkopen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele onveilige of onbetrouwbare transacties. En ten derde garanderen wij een professionele en discrete behandeling van uw verkoop, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw privacy. Ook uw parelketting verkopen doet u bij Kostbaar.nl.

Hoe werkt het aan- en verkoopproces bij Kostbaar?

Het verkopen van parels bij ons is eenvoudig en snel. Volg de onderstaande stappen om uw parels te verkopen:

1. Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp, e-mail of het online formulier;
2. Maak een afspraak voor een vrijblijvende taxatie op één van onze locaties;
3. Breng uw parels mee naar de afspraak of stuur ze naar ons op;
4. Onze taxateurs bepalen de waarde van uw parels;
5. U ontvangt een vrijblijvend verkoopvoorstel;
6. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, ontvangt u direct contant geld of een bankoverschrijving voor de verkoop van uw parels.

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Parels verkopen Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam of omgeving en wilt u uw parels verkopen? Wij hebben beschikking tot een locatie in Amsterdam waar u terecht kunt voor een gratis taxatie en vrijblijvend
advies. Indien u in het bezit bent van een parel soort die wij inkopen, helpen onze professionals u graag verder.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS