Over ons

Een echt familiebedrijf

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars.

De Goudbus

Wellicht herinnert u zich nog dat ons bedrijf op veel vaste locaties door heel Nederland goud, zilver, diamanten en horloges kocht, maar ook tijdens huisbezoeken onder de namen deGoudbus.nl en Goudathome.nl. Na een aantal succesvolle jaren en een steeds toenemend aantal tevreden klanten, werd ons concept helaas gekopieerd door andere, dubieuze bedrijven en omgeslagen in het negatieve.

Internationaal

Inmiddels zijn de activiteiten van Schreuders-Moerkerken internationaal uitgebreid; ons bedrijf beschikt nu over 14 kantoren en meer dan 75 steden waarin we gratis expertise of de aankoop van kostbaarheden aanbieden. Onze handelsbetrekkingen strekken zich uit over Nederland, Duitsland, België, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Oekraïne, Groot-Brittannië, Italië, China….

Dienstenaanbod

Ons dienstenaanbod omvat gratis expertise of aankoop in de volgende segmenten:

  • Diamanten
  • Edelstenen
  • Goud – Zilver – Platina
  • Sieraden
  • Militaria
  • etc. (zie ook onze Categoriëen Lexikon)

Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Heden

Zoals u kunt zien, is ons onderscheidende kenmerk “De man met het loep” niet veranderd. Op de foto is hij nog steeds de bedrijfseigenaar en oprichter Marius Tsakonis te zien. We zijn na al die jaren nog steeds actief, alleen met meer ervaring en mogelijkheden voor u. Grijp als vanouds uw kans en maak gebruik van het vertrouwde concept van de firma Schreuders-Moerkerken, een traditioneel familiebedrijf sinds 1926.

Bij Kostbaar.nl kunt u dezelfde service verwachten die u van degoudbus.nl gewend bent, alleen voor u geoptimaliseerd. Nu handelen we nog meer naar uw wensen, hetzij in de stad van uw keuze of in een door ons speciaal gehuurde ruimte voor gratis expertise of aankoop. Wij zorgen ervoor!