Goud verkopen Utrecht

Aankoop categorie: Goud

Bent u in het bezit van goud en in overweging om uw goud te verkopen in Utrecht? Dan nodigen wij u graag deze week nog uit bij ons op locatie in Utrecht of bij u thuis! Uw goud verkopen hoeft dus niet altijd bij ons op kantoor plaats te vinden, onze specialisten komen gerust langs op de door u gewenste locatie. Bij Kostbaar zijn we al sinds 1926 actief in de in- en verkoop van edelmetalen, zoals goud, zilver, platina en nog veel meer. Kent u ons nog van de goudbussen? Of heeft u eerder zaken met ons gedaan voor bijvoorbeeld het verkopen van uw horloge of andere kostbaarheden? Wat het dan ook mag zijn, we zien u graag snel voor het verkopen van uw goud in Utrecht.

Een afspraak maken in Utrecht doet u direct via het boekingssysteem hieronder. Na uw aanvraag neemt een van onze specialisten dezelfde dag contact met u op om de details te bespreken.

Wat is de waarde van mijn goud?

Voorafgaand aan het verkopen van uw goud is het van essentieel belang om juist te zijn geïnformeerd. Hierom starten we bij Kostbaar ten alle tijden met een vrijblijvend adviesgesprek. Zo nemen we u mee door het proces van goud verkopen, door uw gouden voorwerpen te analyseren, taxeren en te voorzien van achtergrondinformatie. Een veel gemaakte fout is het snel willen verkopen van uw goud en daarbij belangrijke stappen over te slaan. Zo zien we het vaak gebeuren dat men enkel kijkt naar de goudprijs, zonder het type goud, de zuiverheid en overige belangrijke facetten daarin mee te nemen. Dit kan zorgen voor een tegenvallende prijs in de eindfase bij het goud verkopen. Indien u uw goud wilt verkopen in Utrecht, neem dan contact op met een van onze specialisten voor het maken van een vrijblijvende goud taxatie afspraak.

Goud taxeren Utrecht

Hoe wordt goud dan getaxeerd? Dit is een veelvoorkomende vraag, waar we u graag in meenemen. Allereerst is het van belang om te kijken naar het soort goud dat u wilt verkopen. Vervolgens ondernemen wij, in uw bijzijn, een aantal belangrijke stappen om uw goud te taxeren in Utrecht.

De eerste stap is het bepalen van de zuiverheid die kan worden gevonden in uw soort goud. De goud zuiverheid is een gehalte van uw totale voorwerp en wordt aangeduid met de hoeveelheid “karaat”. Daarin is 24 het hoogst haalbare met een gehalte van boven de 99,9%. Allereerst kijken we hiervoor naar het ingegraveerde keurteken. Dit geeft vaak al aan hoeveel karaat goud er aanwezig is in het voorwerp.

Bij de volgende stap doen we een nacontrole van de zuiverheid. In deze stap gebruiken we toetssteen en toetswater (ook wel koningswater genoemd) om de zuiverheid live te kunnen vaststellen. Door een goudstreep op de steen aan te brengen en deze te toetsen met het koningswater wordt zichtbaar hoeveel karaat goud er aanwezig is in het voorwerp. Dit is een scheikundige methode, die al jaren haar zuiverheid heeft bewezen.

In de derde stap gaan we het gewicht bepalen. Dit gebeurt met speciaal geijkte weegschalen om tot op de komma nauwkeurig te kunnen wegen. Zodra we het gewicht weten kunnen we dit vermenigvuldigen met de actuele goudkoers om uiteindelijk de exacte waarde van uw goud te bepalen. Wilt u dit graag in werking zien en/of bent u van plan uw goud te verkopen in Utrecht? Maak dan een afspraak in Utrecht via het boekingssysteem of bel direct naar een van onze specialisten.

Waar kan ik mijn goud verkopen?

U kunt uw goud verkopen in Utrecht op een door u gewenste locatie. Dat mag bij ons op kantoor zijn of gewoon lekker bij u thuis. Onze experts staan dagelijks voor u klaar en zelfs in de avonduren kunt ons bereiken voor goud verkopen Utrecht. Naast dat u uw goud kunt verkopen in Utrecht zijn we in Nederland actief in nog 30 verschillende locaties. Maak direct een afspraak via het boekingssysteem en wellicht zien we elkaar deze week nog.

Hoe werkt goud verkopen Utrecht bij Kostbaar?

Goud verkopen in Utrecht doet u bij Kostbaar op een door u gewenste locatie. Tijdens een fysieke afspraak kunt op vertoon van identiteitsbewijs uw goud laten taxeren door een van onze experts. Na uw beslissing om uw goud te verkopen kunnen wij u direct uitbetalen. Gezien onze rijke traditie hechten we bij Kostbaar veel waarde aan wederzijds vertrouwen. Hierom doen wij uitsluitend zaken via fysieke afspraken. Om de afspraak soepel en vlot te laten verlopen kunt u uiteraard van te voren uw situatie en wensen aan ons doorgeven. Dit kan door even te bellen of ons te Whatsappen.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

5 + 14 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS