Tandheelkundig goud

Aankoop categorie: Goud

Goed advies bij Kostbaar: Laat uw tandarts u het oude kunstgebit geven!

Tandheelkundig goud kan zeer winstgevend zijn bij verkoop. Als u nog een oud kunstgebit heeft, wees dan niet bang om dit aan ons te laten zien. Wij hebben geen bedenkingen en kunnen de waarde inschatten en u direct de berekende geldwaarde betalen! U zult verrast zijn wat u voor uw oude gouden tand krijgt betaald! In plaats van het in de la te laten liggen, kunt u het gebruiken om hoge contante uitbetalingen te realiseren. Het Kostbaar team zal u helpen met een niet-bindend en discrete beoordeling van uw tandheelkundig goud! U beslist zelf of u het verkoopt of houdt.

Kostbaar onderhoudt al jaren persoonlijk en daardoor nauw contact met de raffinaderij (www.edelmetaalsm.nl) in Rotterdam. Edele metalen voorwerpen die niet meer kunnen worden verkocht, zoals tandheelkundig goud , oud goud, defecte sieraden, etc. worden hier op controleerbare wijze omgesmolten. Onze oprichter, Marius Tsakonis, is regelmatig ter plaatse, inspecteert de werkprocessen en wisselt van gedachten met de verantwoordelijken. Goudprijsstijgingen kunnen direct worden doorberekend aan onze klanten. Er zijn geen hoge aftrekposten van tussenpersonen!

De schatting van de tandheelkundig goud vereist een nauwkeurige beoordeling van de stukken en het opnemen van empirische waarden bij het smelten van tandheelkundig goud. Vaak bevatten gouden tandkronen of gouden bruggen nog resten van keramische tanden of tandresten; dat is voor ons geen probleem. We verwijderen zoveel mogelijk vreemde materialen van de gouden tand en kunnen de gewichten aannemelijk maken, zelfs als er nog tandresten zijn.

Wat is tandheelkundig goud?

Met tandheelkundig goud moet er onderscheid gemaakt worden tussen de witte en gele goud.

Gele goud bevat zeker een groter deel, maar in ieder geval ongeveer de helft, van fijn goud. Om het gehalte aan fijn goud te kunnen schatten en beoordelen, is een presentatie en inspectie van het uiterlijk van essentieel belang. Afhankelijk van het gewicht van het geel tandgoud en vanwege de huidige hoge goudprijs, kunt u hier hoge uitbetalingsbedragen verwachten! Wij kunnen ook tandplaten in goud kopen na een exacte schatting. Het gehalte aan fijn goud ligt hier tussen 65% en 87%.

Wit tandgoud bevat een lager percentage fijn goud. Hier wordt zilver, platina of palladium gebruikt voor het grootste deel van de productie. Aangezien de aankoopprijs voor deze edele metalen echter niet onaanzienlijk is, kunnen ook hier, afhankelijk van het gewicht, mooie uitbetalingsbedragen worden bereikt. Kunstgebitonderdelen van wit materiaal bestaan meestal uit onedele metalen en hebben geen noemenswaardige waarde.

Hoe verkoopt u tandgoud bij Kostbaar?

U verkoopt tandgoud altijd persoonlijk en legitiem aan ons (op vertoon van uw identiteitskaart of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen graag een wederzijds vertrouwen opbouwen met onze klanten. Een voordeel van deze aanpak is dat je u het proces van taxatie op de voet kunt volgen en vragen kunt stellen op elk moment. Wij onthouden ons daarom van het bezorgen en kopen van tandgoud per post of iets dergelijks. Als u kiest voor goud verkopen bij Kostbaar, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant betaald! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt bij ons op kantoor langskomen en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren.

Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

Tandheelkundig goud

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

10 + 8 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS