Goud verkopen Amsterdam

Aankoop categorie: Goud

Wilt u graag uw goud verkopen in Amsterdam? Of het nou gaat om oud goud, gouden sieraden of een gouden horloge verkopen in Amsterdam. Het is van groot belang dat u juist wordt geïnformeerd over de waarde van uw goud. Daarom staat vertrouwen bij ons hoog in het vaandel. Bent u al bekend met Kostbaar in Amsterdam? Misschien kent u ons nog van de goudbussen of van iemand die al eerder zaken met ons heeft gedaan. Hoe dan ook, we heten u graag welkom op één van onze locaties in Amsterdam.

Wat is mijn goud waard?

Voordat u besluit uw goud te verkopen is het van uiterst belang te weten wat de exacte waarde van uw goud betreft. Hiervoor kunt u uiteraard online de wereldwijde goudprijs checken. Echter, enkel afgaan op de actuele koers kan zorgen voor misverstanden. Laat u daarom altijd vooraf goed informeren over de facetten die van belang zijn bij het taxeren van uw goud. Bij Kostbaar handelen we al sinds 1926 in verschillende edelmetalen, zoals de in- en verkoop van goudbaren, gouden voorwerpen, gouden horloges etc. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende goud taxatie in Amsterdam.

Goud laten taxeren in Amsterdam

Wilt u uw goud taxeren in Amsterdam? Ongetwijfeld zult u zich dan afvragen hoe een goudtaxatie in zijn werk gaat. Dit hangt allereerst af van het soort goud dat u wenst te verkopen. De stappen die wij in ieder geval doorlopen gaan als volgt:

Ten eerste kijken wij naar de zuiverheid van uw goud. De zuiverheid wordt aangeduid met de hoeveelheid karaat. Het hoogst mogelijke karaat is 24, wat inhoud dat er een gehalte van 99,9% of hoger aan zuiver goud aanwezig is in het object. In de meeste gouden voorwerpen kunnen we het karaat achterhalen door het ingegraveerde keurteken te analyseren.

Om de zuiverheid te dubbelchecken gebruiken we bij de tweede stap het toetssteen en toetswater. Dit water wordt ook wel koningswater genoemd. Door de toetsstreep te laten oplossen in koningswater kunnen we testen wat het aanwezige gehalte is in uw gouden voorwerp(en). In de derde stap gaan we wegen. Omdat iedere gram telt maken we uitsluitend gebruik van speciale weegschalen. In de vierde en laatste stap vermenigvuldigen we het exacte gewicht met de actuele goudkoers. Voilà, de waarde van uw goud is bekend en vanaf dit punt is het aan u om te bepalen wat u ermee wilt doen. Besluit u uw goud te verkopen in Amsterdam bij Kostbaar? Dan kunnen we u direct uitbetalen. Maak voor een vrijblijvende goud taxatie een afspraak in Amsterdam. Uiteraard kunt u ook eerst even bellen of whatsappen voor meer informatie.

Waar kan ik mijn goud verkopen?

Het verkopen van uw oud goud, goudbaren of andere gouden voorwerpen kunt u doen op een van onze 30 locaties in Nederland. U kunt bijvoorbeeld uw goud verkopen in Amsterdam. We beginnen altijd met een vrijblijvend advies over onder meer de waarde van uw goud. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw goud te verkopen in Amsterdam? Bel direct een van onze specialisten voor het maken van een afspraak bij u in de buurt.

Hoe werkt goud verkopen Amsterdam bij Kostbaar?

Het verkopen van uw goud in Amsterdam doen we ten alle tijden via een afspraak op een fysieke locatie. Op deze manier kunnen we u van A tot Z meenemen in het proces inclusief gratis taxatie. Het verkopen van goud in Amsterdam doet u op vertoon van uw identiteitsbewijs in het bijzijn van een van onze specialisten. Het bedrijf Kostbaar kent een rijke historie en daarom hechten wij veel waarde aan het naleven van onze principes. De in- en verkoop van edelmetalen doen wij hierom uitsluitend op fysieke locaties, waarbij persoonlijk contact en vertrouwen van essentieel belang zijn. Een afspraak kunt u met ons inplannen op kantoor of bij u thuis. In het laatste geval komen we bij u langs op een door u gewenste datum en tijdstip.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

8 + 14 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS