Horloge verkopen Enschede

Aankoop categorie: Horloge

Bent u op zoek naar de beste plek om uw horloge te verkopen in Enschede? Zoek niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een naadloze en voordelige ervaring bij het verkopen van uw horloge. We begrijpen dat uw horloge niet alleen een accessoire is, maar ook een waardevol bezit dat een verhaal vertelt. In dit artikel ontdekt u waarom wij de ideale keuze zijn voor het verkopen van uw horloge in Enschede en hoe we u kunnen helpen bij elke stap van het proces.

Onze expertise in horloges

Met jarenlange ervaring in de horloge-industrie hebben we ons een solide reputatie opgebouwd als dé horloge-experts in Enschede. Onze diepgaande kennis van verschillende horlogemerken, -modellen en -trends stelt ons in staat om een eerlijke en nauwkeurige schatting te maken van de waarde van uw horloge. Of het nu gaat om een klassiek Zwitsers horloge, een trendy smartwatch of een vintage uurwerk, we begrijpen de nuances die de waarde beïnvloeden.

Deskundige Taxatie

Onze professionele horloge-experts zijn bedreven in het taxeren van horloges. We analyseren grondig elk aspect van uw horloge, inclusief het merk, model, staat, en eventuele speciale kenmerken. Op basis van deze grondige analyse bieden we u een eerlijke prijs voor uw horloge.

Gemakkelijk en Transparant Proces

Bij het verkopen van uw horloge wilt u een soepel en transparant proces ervaren. Daarom hebben we ons verkoopproces gestroomlijnd om u het hoogste gemak te bieden. Van de eerste taxatie tot de uiteindelijke transactie, houden we u op de hoogte van elke stap en beantwoorden we graag al uw vragen.

Brede Aanvaarding van Horloges

Bij ons accepteren we horloges in alle soorten en maten. Of het nu gloednieuw is, enkele jaren oud, of zelfs antiek, we staan open voor verschillende horloges. Dit betekent dat u bij ons een breder scala aan horloges kunt verkopen dan bij vele andere kopers.

Hoe werkt horloge verkopen in Enschede?

  1. Aanvraag Indienen: Vul ons online formulier in met gedetailleerde informatie over uw horloge. Voeg foto’s toe die duidelijk de staat van het horloge laten zien.
  2. Eerste Taxatie: Ons team van horloge-experts zal uw aanvraag beoordelen en een initiële schatting maken op basis van de verstrekte informatie.
  3. In-Persoonsevaluatie (Optioneel): Indien nodig, kunt u ervoor kiezen om uw horloge persoonlijk te laten evalueren door onze experts. Dit kan helpen om een nauwkeurigere schatting te verkrijgen.
  4. Definitieve Aanbieding: Na een grondige analyse ontvangt u van ons een definitieve aanbieding voor uw horloge.
  5. Transactie: Als u akkoord gaat met onze aanbieding, regelen we de transactie volgens uw voorkeursmethode.

Bij het verkopen van uw horloge in Enschede is ons team van ervaren horloge-experts uw beste keuze. We bieden een eerlijke taxatie, een transparant proces en accepteren een breed scala aan horloges. Vertrouw op ons om u te begeleiden bij elke stap van de verkoop en om de best mogelijke prijs te krijgen voor uw waardevolle horloge.

Neem contact met ons op via info@kostbaar.nl of bel naar: 06-28 25 13 11 en wij adviseren u over uw horloge verkoop in Enschede.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

7 + 5 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS