Horloge verkopen Den Haag

Aankoop categorie: Horloge

Bent u op zoek naar de beste plek om uw horloge te verkopen in Den Haag? Zoek niet verder! Bij Kostbaar.nl bieden we een eenvoudig, betrouwbaar en professioneel proces om uw geliefde horloge te verkopen en er een eerlijke prijs voor te krijgen. Via ons contactformulier kunt u snel een afspraak maken met een van onze taxateurs in Den Haag. Liever eerst even telefonisch contact? Bel naar: 06-28 25 13 11 en wij adviseren u over uw horloge verkoop in Den Haag.

Waarom uw horloge verkopen in Den Haag?

  1. Deskundige taxatie: Ons team van horloge experts heeft jarenlange ervaring in de horloge-industrie en kan de waarde van uw horloge nauwkeurig beoordelen. Of het nu gaat om een luxe Zwitsers horloge, een vintage model of een trendy merk, wij zorgen ervoor dat u een eerlijke en marktconforme prijs krijgt. Onze experts zijn goed op de hoogte van de huidige horlogemarkt en houden rekening met factoren zoals merk, model, leeftijd, staat van het horloge en eventuele bijzondere kenmerken om u de beste waardebepaling te bieden.
  2. Snelle en eenvoudige afhandeling: Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is. Daarom hebben we het verkoopproces zo gestroomlijnd dat u binnen enkele stappen uw horloge kunt verkopen. Neem gewoon contact met ons op, geef ons de nodige details over uw horloge en ontvang een vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat met ons aanbod, zorgen we voor een vlotte afhandeling en betaling. Geen gedoe, gewoon een snelle en eenvoudige transactie.
  3. Betrouwbaarheid en discretie: Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en klanttevredenheid. U kunt erop vertrouwen dat uw transactie bij ons veilig en vertrouwelijk wordt behandeld. Uw persoonlijke gegevens en horloge-informatie zijn bij ons in goede handen. We begrijpen dat het verkopen van een horloge een persoonlijke aangelegenheid is en garanderen volledige discretie gedurende het hele proces.
  4. Breed scala aan merken: Bij Kostbaar zijn we geïnteresseerd in verschillende horlogemerken en modellen. Of het nu gaat om Rolex, Omega, Heuer, Patek Philippe, Breitling of andere bekende merken, we hebben een brede interesse in horloges van diverse merken en stijlen. Zelfs als uw horloge niet meer in perfecte staat verkeert, kunnen we nog steeds interesse hebben in de verkoop ervan. Ook zeldzamere en vintage horloges zijn bij ons van harte welkom.
  5. Verkoop, ruil of consignatie: Naast directe aankopen bieden we ook opties voor ruilhandel of consignatieverkoop. Als u op zoek bent naar een nieuw horloge of een ander model wilt, kunnen we u helpen bij het vinden van de perfecte match. Wij beschikken over een breed netwerk van horlogeliefhebbers en verzamelaars en kunnen u assisteren bij het vinden van het gewenste horloge, mocht u uw huidige horloge willen ruilen.

Horloge laten taxeren Den Haag

Wacht niet langer en laat uw horloge niet ongebruikt in de lade liggen. Bij Kostbaar staan we klaar om u te helpen het maximale uit uw horloge te halen. Neem vandaag nog contact met ons op, ontvang een gratis waardebepaling en ontdek hoe gemakkelijk het is om uw horloge te verkopen in Den Haag. Krijg de beste prijs en de beste service bij Kostbaar. Of u nu een horloge wilt verkopen, ruilen of consigneren, wij zijn uw betrouwbare partner in horlogeverkoop Den Haag. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs met uw horloge, of stuur ons de benodigde informatie via e-mail. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens het hele proces. Verkoop uw horloge vandaag nog aan Kostbaar en ontvang een eerlijke prijs voor uw waardevolle tijdpiece!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

10 + 3 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS