Horloge verkopen Rotterdam

Aankoop categorie: Horloge

Wilt u uw horloge verkopen in Rotterdam? Welk uniek exemplaar u ook in huis heeft liggen, bij Kostbaar is geen enkel type meer onbekend. Daarom beginnen we altijd met het geven van vrijblijvend advies over de waarde van uw horloge. Wat de precieze waarde van uw horloge zal zijn hangt af van allerlei factoren. Zo kijken we naar de staat van uw horloge, de onderdelen, de volledigheid, maar ook naar de uniciteit van uw exemplaar. Wat zijn de prijzen op de markt voor het verkopen van uw horloge? Wanneer u na een taxatie besluit om uw horloge te verkopen in Rotterdam bij Kostbaar kunnen we u dezelfde dag al uitbetalen. We zien u graag.  

AFSPRAAK IN ROTTERDAM

Horloge taxatie in Rotterdam

Bij het verkopen van uw horloge in Rotterdam is het van belang dat u bewust bent van de waarde van uw horloge. Een goede horloge taxatie vereist specialistische kennis en voldoende ervaring. Horloges kunnen immers tientallen jaren mee gaan. Bij Kostbaar staan er taxateurs klaar, die al jaren het vak beoefenen en u daarom graag verder helpen met de verkoop van uw horloge in Rotterdam. Het familiebedrijf Kostbaar heeft haar deuren geopend in het jaar 1926 onder de voormalige naam Juwelier Schreuders. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot één van de leidende aankoopkantoren gespecialiseerd in horloges. Niet alleen kunt u uw horloge laten taxeren in Rotterdam, ook heeft u de mogelijkheid om uw horloge taxatie uit te voeren in een van onze 30 locaties verspreid door heel Nederland. Zelfs onze vestigingen in Duitsland van Bares und Wahres helpen u graag verder.

Bent u nog steeds op zoek naar een horloge opkoper in Rotterdam? Een afspraak bij u in de buurt maakt u eenvoudig door te bellen, appen of ons contactformulier in te vullen.

Inkoop gouden horloges, merkhorloges en antieke horloges

Met onze jarenlange ervaring in de inkoop van horloges zijn we alle verschillende typen al tegengekomen. Zo kunt u bij ons uw gouden horloge verkopen, merkhorloge verkopen en/of uw antieke horloge verkopen. Wat betreft de merkhorloges zijn we thuis in merken, zoals Rolex, Omega, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Heuer, Patek Phillip. Heeft u een ander horloge in bezit en wilt u deze verkopen in Rotterdam? Selecteer hieronder uw merkhorloge en lees meer over wat voor u van toepassing is. Indien u niet zo goed weet wat voor type horloge u in huis heeft nodigen we u graag uit in Rotterdam. Onze kenners staan voor u klaar.

Maak een afspraak met Kostbaar in Rotterdam

Een afspraak maken bij u in de buurt in Rotterdam? Neem direct een kijkje in onze agenda en plan uw afspraak op een moment dat u schikt. Uiteraard kunt u ook even bellen of ons berichten per Whatsapp. Indien u liever ons uitnodigt bij u op locatie willen we u vragen even telefonisch contact op te nemen voor de mogelijkheden. Naast de inkoop van horloges in Rotterdam kunnen we u ook voorzien van advies over het verkopen van goud in Rotterdam, zilver, platina en nog veel meer.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

14 + 11 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS