Horloge verkopen Maastricht

Aankoop categorie: Horloge

Wil je jouw horloge verkopen in Maastricht? Zoek niet verder! Bij Kostbaar bieden we verschillende mogelijkheden voor horlogeverkoop en taxatie in Maastricht. Op deze pagina ontdek je hoe je jouw horloge kunt verkopen, hoe wij te werk gaan en waarom Kostbaar de beste keuze is voor het verkopen van jouw horloge. Lees verder en maak kennis met de wereld van horlogeverkoop in Maastricht!

Hoe kan ik mijn horloge verkopen?

Bij Kostbaar begrijpen we dat het verkopen van jouw horloge een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een eenvoudig en betrouwbaar proces voor horlogeverkoop in Maastricht. Of je nu een oud horloge, een merkhorloge of een horloge van een bepaald type hebt, wij zijn geïnteresseerd! Onze experts zullen jouw horloge taxeren op basis van verschillende factoren, zoals merk, staat en zeldzaamheid.

Horloge taxatie in Maastricht

Bij Kostbaar geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom bieden we een gratis horloge taxatie in Maastricht. Breng je horloge naar onze winkel en onze ervaren taxateurs zullen een professionele beoordeling uitvoeren. We zullen je informeren over de waarde van jouw horloge en je een eerlijk aanbod doen. Of je nu akkoord gaat of niet, onze taxatie is vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Waarom kiezen voor Kostbaar?

Ervaring en expertise: Kostbaar heeft jarenlange ervaring in horlogeverkoop en taxatie. Onze experts kennen de markt en kunnen de waarde van jouw horloge nauwkeurig bepalen.

  1. Eerlijke prijzen: We streven naar eerlijke en marktconforme prijzen voor jouw horloge. Ons aanbod is gebaseerd op grondig onderzoek en een diepgaande kennis van de horlogemarkt.
  2. Gemak en betrouwbaarheid: Bij Kostbaar nemen we het hele proces uit handen. Van de taxatie tot de uiteindelijke verkoop, wij zorgen voor een soepele en betrouwbare ervaring.

Als je jouw horloge wilt verkopen in Maastricht, biedt Kostbaar de beste opties en een professionele service. Met onze gratis horloge taxatie en eerlijke prijzen zorgen we ervoor dat je een bevredigende ervaring hebt bij het verkopen van jouw horloge. Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel in Maastricht. Verkoop jouw horloge bij Kostbaar en ontdek de waarde van jouw kostbare bezit!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

1 + 13 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS