Horloge verkopen Breda

Aankoop categorie: Horloge

Bent u op zoek naar een betrouwbare plek om uw horloge te verkopen in Breda? Zoek niet verder! Bij Kost-Baar bieden wij u de perfecte oplossing voor het verkopen van uw horloge. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de horloge-industrie zijn wij uw ideale partner. In dit artikel zullen we u informeren over de voordelen van het verkopen van uw horloge bij Kostbaar en waarom wij de beste keuze zijn in Breda.

Waarom uw horloge verkopen bij ons in Breda?

Bij onze horloge inkoop in Breda hebben we jarenlange ervaring in de horloge-industrie. Onze experts hebben uitgebreide kennis van verschillende horlogemerken en -modellen. Of u nu een luxe horloge, vintage horloge of een horloge van een bekend merk wilt verkopen, wij hebben de expertise om u te helpen. Ons team van professionals zal uw horloge grondig beoordelen en u een eerlijke prijs bieden op basis van de huidige marktwaarde.

Eenvoudig en Transparant Proces

Bij Kostbaar geloven we in een eenvoudig en transparant verkoopproces. Wanneer u ervoor kiest om uw horloge bij ons te verkopen in Breda, zorgen wij voor een soepele en probleemloze ervaring. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze website of telefonisch. Tijdens de afspraak zal een van onze experts uw horloge zorgvuldig inspecteren en een eerlijke prijs bieden. Wij streven naar volledige transparantie, dus u kunt erop vertrouwen dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw horloge.

Snelle Uitbetaling

Bij Kostbaar begrijpen we dat u snel uw geld wilt ontvangen nadat u uw horloge heeft verkocht. Daarom zorgen wij voor een snelle uitbetaling. Zodra we tot een overeenkomst zijn gekomen over de prijs, ontvangt u direct uw betaling. Geen gedoe, geen lange wachttijden. Wij waarderen uw tijd en streven ernaar om het verkoopproces zo efficiënt mogelijk te maken.

Uitstekende Klantenservice

Onze klanten zijn voor ons van het grootste belang, en we streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens het verkoopproces. We begrijpen dat het verkopen van uw horloge een belangrijke beslissing is, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Kostbaar in Breda.

Hoe werkt horloge verkopen Breda bij Kostbaar?

  1. Afspraak Maken: Bezoek onze website of bel ons om een afspraak te maken met een van onze horloge opkopers in Breda. We zullen een tijdstip plannen dat voor u het beste uitkomt.
  1. Horloge Beoordeling: Tijdens de afspraak zal een van onze experts uw horloge grondig beoordelen. We zullen letten op de algehele staat van het horloge, het merk, het model en andere relevante factoren.
  2. Prijsvoorstel: Op basis van onze beoordeling zullen we u een eerlijk prijsvoorstel doen. We zullen de marktwaarde van uw horloge en andere relevante factoren in overweging nemen.
  3. Uitbetaling: Zodra we tot een overeenkomst zijn gekomen over de prijs, ontvangt u direct uw betaling. We zorgen voor een snelle en probleemloze uitbetaling.

Wat voor soort horloges kan ik verkopen bij Kostbaar?

Bij Kostbaar zijn we geïnteresseerd in het kopen van verschillende soorten horloges, waaronder luxe horloges, vintage horloges, en horloges van bekende merken. Ons team van experts kan u helpen bij het beoordelen van uw horloge en het bepalen van de waarde ervan. Kom bij ons langs in Breda.

Hoe lang duurt het verkoopproces?

Het verkoopproces bij Kostbaar is snel en efficiënt. Nadat u een afspraak heeft gemaakt en uw horloge is beoordeeld, ontvangt u direct een prijsvoorstel. Bij akkoord wordt de betaling onmiddellijk geregeld.

Wat als ik niet tevreden ben met het prijsvoorstel?

Bij Kostbaar streven we naar tevredenheid van onze klanten. Als u niet tevreden bent met het prijsvoorstel, staan we open voor onderhandeling. Ons doel is om tot een overeenkomst te komen waar beide partijen tevreden mee zijn.

Bij Kostbaar begrijpen we dat het verkopen van uw horloge een belangrijke beslissing is. Wij bieden u een betrouwbare en professionele service waarop u kunt vertrouwen. Met onze ervaring, transparantie en uitstekende klantenservice zijn wij uw ideale partner voor het verkopen van uw horloge in Breda. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf waarom Kostbaar de beste keuze is!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

4 + 14 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS