Horloge verkopen Utrecht

Aankoop categorie: Horloge

Wil jij je polshorloge verkopen in Utrecht? Zoek niet verder! Bij Kostbaar presenteren wij een divers scala aan mogelijkheden voor horlogeverkoop en taxatie in Utrecht. Op deze pagina zul je ontdekken hoe je jouw uurwerk kunt aanbieden, hoe wij te werk gaan en waarom Kostbaar een verstandige keuze is voor het verkopen van jouw kostbare polshorloge. Via ons contactformulier kunt u snel een afspraak maken met een van onze taxateurs in Utrecht. Liever eerst even telefonisch contact? Bel naar: 06-28 25 13 11 en wij adviseren u over uw horloge verkoop in Utrecht.

Hoe kan ik mijn horloge te koop aanbieden?

Bij Kost-baar beseffen wij dat het verkopen van jouw polshorloge een cruciale beslissing is. Daarom bieden wij een eenvoudig en betrouwbaar proces voor horlogeverkoop in Utrecht. Ongeacht of je een antiek uurwerk, een merkhorloge, of een exemplaar van bijzondere makelij bezit, wij zijn zeer geïnteresseerd! Onze deskundigen zullen jouw polshorloge nauwkeurig taxeren op basis van diverse factoren, zoals het merk, de conditie en de zeldzaamheid.

Horloge taxatie in Utrecht

Bij Kostbaar zijn wij van mening dat transparantie en eerlijkheid van essentieel belang zijn. Daarom voorzien wij in een kosteloze horloge taxatie in Utrecht. Breng jouw uurwerk naar onze winkel, waar onze ervaren taxateurs een professionele beoordeling zullen uitvoeren. Wij zullen je op de hoogte stellen van de waarde van jouw polshorloge en je een eerlijk voorstel doen. Ongeacht of je hiermee akkoord gaat of niet, onze taxatie is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Waarom kiezen voor Kostbaar?

Ervaring en expertise: Kostbaar heeft een uitgebreide ervaring in horlogeverkoop en taxatie. Onze specialisten zijn vertrouwd met de markt en kunnen nauwkeurig de waarde van jouw polshorloge vaststellen.

Eerlijke prijzen: Wij streven naar billijke en marktconforme prijzen voor jouw uurwerk. Ons aanbod is gebaseerd op grondig onderzoek en diepgaande kennis van de horlogemarkt.

Gemak en betrouwbaarheid: Bij Kostbaar nemen wij het volledige proces op ons. Van de taxatie tot de uiteindelijke verkoop, wij waarborgen een vlot en betrouwbaar traject.

Indien je jouw horloge wilt slijten in Utrecht, biedt Kostbaar de beste opties en een professionele service. Met onze gratis horloge taxatie en eerlijke prijzen zorgen wij ervoor dat je een bevredigende ervaring beleeft bij het verkopen van jouw uurwerk. Neem vandaag nog contact met ons op of breng ons een bezoek in Utrecht. Verkoop jouw horloge bij Kost-baar en ontdek de waarde van jouw dierbare bezit!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

5 + 15 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS