Cartier

Aankoop categorie: Horloge

Ook vandaag de dag staan ​​Cartier horloges voor fijne, luxe sieraden en horloges met een uitgekiend design en zijn ze enorm populair bij horlogeliefhebbers en verzamelaars. Heeft u een Cartier-horloge? Heeft u een schatting van de huidige waarde nodig of wilt u uw horloge verkopen? Bij de aan- of verkoop kunnen hier hoge prijzen worden behaald. Voel u zich vrij om contact met ons op te nemen! We helpen u graag bij het beoordelen van uw Cartier-horloge en kunnen u een vrijblijvende offerte voor de aankoop doen. Sinds 1926 heeft Kost-Baarhaar handelsrelaties gestaag uitgebreid en staat in constant contact met gerenommeerde dealers en verzamelaars van merkhorloges. Gebruik dit in uw voordeel voor uw gratis expertise of voor een vrijblijvende koopofferte. Wij kopen en verkopen in het belang van onze klanten, dit is waar Kost-Baar met zijn naam voor staat!
Het bedrijf Cartier werd in 1847 in Parijs opgericht toen  Louis-Francois Cartier het sieradenatelier van zijn meester overnam. Aanvankelijk concentreerde Louis-Francois Cartier zich op het met de hand maken van de mooiste sieraden, die hij zelfs verkocht aan de toenmalige Franse keizerin Eugenie. In 1856 was zelfs de nicht van Napoleon I op bezoek​ in zijn winkel en schafte een aantal artikelen aan. Het bedrijf kreeg bekendheid; de verkoop ging gestaag door zodat Cartier in 1858 naar een groter bedrijfspand moest verhuizen aan een van de 4 grote prestigieuze lanen in Parijs. Vanaf nu verkocht Cartier ook mooie handgemaakte horloges. De zoon van Louis-Francois Cartier kwam in 1874 bij het bedrijf en legde zich toe op de fabricage en verkoop van horloges. In 1888 presenteerde hij het eerste polshorloge. Helaas verliep de verkoop van polshorloges aanvankelijk traag. In 1889 trad ook een kleinzoon van de oprichter toe tot het bedrijf en bleef hij zakhorloges, polshorloges en slingerklokken vervaardigen. In 1899 verplaatste hij zijn werkplaats en bedrijf naar de Straat van de Vrede in Parijs, waar enkele hoogwaardige modeontwerpers en juweliers zich al hadden gevestigd. Twee andere kleinkinderen van de oprichter begonnen ook bij Cartier en konden in 1902 zelfs hun eerste filiaal openen in Londen. Het positieve imago en de hoge kwaliteit van Cartier werd ook in Engeland gewaardeerd en de Britse koninklijke familie werd al snel onderdeel van Cartiers klantenbestand. De succesvolle lancering van het eerste pilotenhorloge begon in 1904 en daarmee het eerste polshorloge met een leren band met de modelnaam “Cartier Santos”. Cartier creëerde dit model exclusief voor en met de Braziliaanse piloot Alberto Santos-Dumont​. Tot dan was het voor Santos-Dumont bijna onmogelijk om de tijd op zijn zakhorloge op zijn vluchten af ​​te lezen, en Cartier en Santos-Dumont creëerden samen het eerste pilotenpolshorloge om het probleem op te lossen. De verkoopcijfers werden met succes bekroond. In hetzelfde jaar werd Cartier officieel erkent door de Spaanse koninklijke familie. Een kleinzoon van de oprichter toonde interesse in de parelhandel en stimuleerde de aan- en verkoop van parels uit de Perzische regio.
In 1907 kwam er een samenwerking tot stand met de horlogefabrikant Jaeger LeCoultre​. Het Franse bedrijf wisselde uurwerken uit met het Zwitserse bedrijf. In 1908 opende Cartier de eerste vestiging in Rusland, in St. Petersburg. Een jaar later werd het bedrijf geopend op Fifth Avenue in New York. In 1912 presenteerde Cartier de tafelklok “Les Pendules Mysterieuses” aan het publiek. Een horloge waarvan de wijzers in de horlogekast leken te zweven. Ze waren onzichtbaar verbonden met het uurwerk, zodat dit horloge ook een “wonderhorloge” heette. Uit deze basisversie werden geleidelijk verschillende variaties gecreëerd met de namen: “Model A, Pendule Ecran, Chimères, Montre Mysterieuses” en “Portique”. In de loop der jaren is de oprichter van Cartier, evenals zijn zoon en kleinzonen, overleden, zodat het bedrijf sinds 1964 geen familiebezit meer is. De nieuwe gedelegeerd bestuurders  Robert Hocq en Alain Dominique Perrin brachten het merk Cartier in de jaren 70 weer op de weg naar succes en ontwikkelden de meer recentelijk ontworpen lijn “Les Must de Cartier”. In 1978 werd de bekende “Cartier Santos” voor het eerst met geel goud en staal verwerkt. Het bedrijf Cartier blijft staan ​​voor luxe sieraden, horloges en accessoires, waarvan de populariteit ononderbroken is. Als u een Cartier-artikel wilt verkopen, lees dan meer over de aankoopwaarde en de verkoopmogelijkheden. We helpen u graag verder:
we hebben alle Cartier-collecties en belangrijkste modellen hieronder voor u op een rijtje gezet.

 • Chronoscaph
 • Must de Cartier
 • Baignoire
 • Ballerine
 • Ballon Bleu
 • Calibre de Cartier
 • Captive de Cartier
 • Clé de Cartier
 • Cougar
 • Délices de Cartier
 • Diabolo
 • Drive de Cartier
 • Hypnosis
 • La Dona de Cartier
 • Lanière
 • Panthère
 • Pasha
 • Roadster
 • Ronde
 • Rotonde
 • Santos
 • Tank
 • Tonneau
 • Tortue
 • Trinity

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

2 + 12 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS