Horloge verkopen Nijmegen

Aankoop categorie: Horloge

Bent u van plan uw horloge te verkopen in Nijmegen? Welk uniek exemplaar u ook in uw bezit hebt, bij Kostbaar.nl blijft geen enkele variant een onbeschreven blad. Daarom initiëren we altijd met het verstrekken van vrijblijvend advies omtrent de waardebepaling van uw tijdmeter. De exacte monetaire waardeschatting van uw uurwerk wordt beïnvloed door een amalgaam aan factoren. Hierbij slaan we acht op de conditie van uw horloge, de constituenten, de volledigheid ervan, en tevens op de uniciteit van uw pareltje. Welke sommaties verwezenlijken de marktprijzen voor het afstoten van uw horloge? Wanneer na taxatie het besluit rijpt om uw horloge aan de man te brengen in Nijmegen via Kostbaar.nl, dan kunnen we desgewenst reeds op dezelfde dag overgaan tot de financiële disbursements. Onze deur staat wijd open om u te ontvangen.

Afspraak in Nijmegen

Bij het onder handen nemen van uw horloge in Nijmegen, is het cruciaal dat u zich bewust bent van de intrinsieke waarde van uw horloge. Een robuuste taxatie van horologische objecten vraagt om gespecialiseerde kennis en een schat aan ervaring. Immermers hebben horloges het vermogen om tientallen jaren dienst te doen. Bij Kostbaar.nl staan taxateurs klaar, doorgewinterd in hun ambacht gedurende ettelijke jaren, om aldus een helpende hand te bieden bij de liquidatie van uw horloge te Nijmegen. Het familiegeleide ondernemingschap Kostbaar.nl opende zijn deuren in het jaar 1926 onder de voorheen aangenomen benaming Juwelier Schreuders. In de loop der tijd ontvouwde het zich tot één der toonaangevende inkoopinstellingen die zich specialiseren in horologische kunstvoorwerpen. Niet alleen stelt het u in staat om een waardeschatting van uw horloge te ondergaan in Nijmegen, eveneens heeft u de keuze om het uurwerk nader te duiden op één van onze 16 vestigingen, gesitueerd over gans Nederland. Zelfs onze overzeese branches in Duitsland, Bares und Wahres genaamd, delen met plezier hun kennis met u.

Horloge opkoper Nijmegen

Een ontmoeting op uw domicilie bewerkstelligt u gemakkelijkweg door te telefoneren, een app te sturen, of het afspraakformulier in te vullen.

Opkoop van gouden horloges, merkhorloges en antieke uurwerken gesterkt door een jarenlange ervaring in het opkopen van uurwerken, hebben we reeds een veelvoud aan verschillende variëteiten aanschouwd. Derhalve staat het u vrij om bij ons uw gouden horloge te verkopen, uw horloge van gerenommeerd merk over te dragen, en/of uw klassiek uurwerk van de hand te doen. Met betrekking tot merkhorloges zijn we bedreven in namen zoals Rolex, Omega, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Tag Heuer, Patek Phillip. Bent u echter in het bezit van een afwijkend uurwerk en wenst u dit te liquideren te Nijmegen? Selecteer onderstaand uw merkhorloge en verworven inzichten over wat relevant is voor uw situatie. In het geval dat u wat aarzelt omtrent het type uurwerk dat uw bezit siert, verzoeken we u vriendelijk om een bezoek te brengen aan Nijmegen. Onze kenners staan voor u paraat.

Maak een afspraak met Kostbaar.nl in Nijmegen

Een ontmoeting bespeuren binnen Nijmegen en omgeving? Neem gerust een kijkje in onze agenda en plan een geschikte samenkomst op een tijdstip dat u schikt. Uiteraard is het evenzeer toegestaan om een telefoontje te plegen of ons een bericht toe te sturen via Whatsapp. Wanneer u het echter prefereert om ons te verwelkomen op uw eigen locatie, verzoeken we u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen. Naast het inkopen van horologische kunstvoorwerpen te Nijmegen, kunnen we tevens dienst doen als raadgever betreffende de verkoop van goud, zilver, platina en nog veel meer. Verdere informatie omtrent onze kostbare aanwinsten, waardoor u in één oogopslag kan slagen, treft u hier aan.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

7 + 4 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS