Horloge verkopen Haarlem

Aankoop categorie: Horloge

Bent u van plan uw horloge te verkopen in Haarlem? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als uw betrouwbare horloge-inkoper zijn we gespecialiseerd in het aankopen van gebruikte horloges van diverse merken. Ons team van horloge-experts is gepassioneerd door elk facet van horloges. We zijn bekend met verschillende merken, modellen en stijlen en hebben een scherp oog voor detail om de waarde van uw horloge nauwkeurig te bepalen. Of het nu gaat om een luxe horloge van Rolex, Omega of Patek Philippe, of een meer betaalbaar merk, we behandelen elke klant met dezelfde zorg en aandacht. Via ons contactformulier kunt u snel een afspraak maken met een van onze taxateurs in Haarlem. Liever eerst even telefonisch contact? Bel naar: 06-28 25 13 11 en wij adviseren u over uw horloge verkoop in Haarlem.

Het Verkoopproces in Haarlem

Het verkopen van uw horloge in Haarlem is een eenvoudig proces met onze begeleiding. Zodra u contact met ons opneemt, vragen we u om enkele basisgegevens over uw horloge te verstrekken, zoals het merk, het model, de leeftijd en de algehele staat. Op basis van deze informatie zullen onze experts een eerste schatting maken van de waarde van uw horloge.

Vervolgens regelen we een persoonlijke ontmoeting in Haarlem op een locatie en tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Tijdens deze ontmoeting zal een van onze deskundigen uw horloge grondig inspecteren en de definitieve waardebepaling vaststellen. Ons doel is om u een eerlijke prijs te bieden, gebaseerd op de actuele marktwaarde en de conditie van uw horloge.

Tips voor een succesvolle verkoop

Hier zijn enkele nuttige suggesties die kunnen bijdragen aan een succesvolle verkoop van uw horloge in Haarlem:

  1. Onderhoud uw horloge: Zorg ervoor dat uw horloge in goede staat verkeert voordat u het verkoopt. Een goed onderhouden horloge kan een hogere waarde hebben dan een versleten exemplaar.
  2. Bewaar de originele doos en papieren: Als u de originele doos, garantiebewijzen en andere documenten nog heeft, kan dit de waarde van uw horloge verhogen.
  3. Wees eerlijk over de staat: Wees transparant over eventuele gebreken of reparaties die uw horloge heeft ondergaan. Dit vergroot het vertrouwen van potentiële kopers.
  4. Ken de marktwaarde: Doe wat onderzoek naar vergelijkbare horloges om een idee te krijgen van de huidige marktwaarde. Dit helpt u realistische verwachtingen te hebben.

De verkoop van uw horloge in Haarlem!

Bij ons streven we ernaar om het verkoopproces van uw horloge in Haarlem zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden van begin tot eind. Vertrouw op onze expertise en ervaring om de beste deal voor uw horloge te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

15 + 12 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS