Horloge verkopen Arnhem

Aankoop categorie: Horloge

Bent u zoekende naar een betrouwbaar vertrekpunt om uw horloge van de hand te doen in Arnhem? Zoek niet verder! Bij Kostbaar.nl schenken wij u de ideale oplossing om uw horloge te verkopen. Met onze vergaande knowhow en rijke ervaring in het horlogelandschap, fungeren wij als uw optimale metgezel. Op deze pagina zullen wij u inwijden in de weldaden van het afstoten van uw tijdsmeter bij Kostbaar.nl en waarom wij het summum van keuze zijn binnen Arnhem.

Horloge inkoop Arnhem

Waarom zou u uw horloge aan ons slijten in Arnhem? Bij onze inkoop van horloges in Arnhem zijn de tijdsduur van jaren aan ervaring binnen het domein der tijdsmeters verankerd. Onze specialisten dragen een omvattende bagage omtrent diverse horlogemerken en -modellen. Het maakt niet uit of het een luxueuze tijdsmeter, een retro tijdmeter of een klok uit een eminente stalling betreft – wij bezitten het inzicht om u te assisteren. Ons team van vakmensen zal uw chronometer uitvoerig keuren en een billijk bedrag voorstellen gebaseerd op de actuele marktwaarde.

Verkoopproces in Arnhem

Bij Kostbaar.nl vertrouwen wij op een eenvoudig en doorzichtig verkoopproces. Wanneer u beslist om uw uurwerk bij ons van de hand te doen in Arnhem, garanderen wij een effen en vlot verloop. U kunt op een gemakkelijke wijze een afspraak vastleggen via onze website of telefonisch. Gedurende de afspraak zal een van onze experts uw horloge nauwgezet inspecteren en een rechtvaardig bod voorstellen. Wij streven naar volkomen helderheid, waardoor u met vertrouwen een billijke vergoeding voor uw klok tegemoet kunt zien.

Directe uitbetaling

Wij begrijpen dat u zonder uitstel uw betaling in ontvangst wenst te nemen nadat u uw tijdmeter heeft overgedragen. Derhalve zien wij erop toe dat de uitbetaling snel geschiedt. Zodra wij overeenstemming bereiken omtrent het bedrag, ontvangt u onmiddellijk de vergoeding. Geen getreuzel, geen lange wachttijden. Uw tijd wordt gewaardeerd en wij zetten ons in om het verkoopproces zo efficiënt mogelijk te maken.

Hoe verloopt het verkopen van een horloge te Arnhem bij Kostbaar.nl?

Betreed onze website of bel ons teneinde een afspraak te plannen met een van onze inkoopspecialisten in het veld van tijdsmeters te Arnhem. Wij zullen een tijdstip vastleggen dat u het beste schikt.

Beoordeling van de Klok. Gedurende de afspraak zal een van onze experts uw tijdmeter meticuleus beoordelen. Wij zullen toezien op de algehele conditie van de tijdmeter, het merk, het model en andere relevante factoren.

Prijvoorstel. Gebaseerd op onze evaluatie zullen wij u een rechtvaardig prijsvoorstel doen. Wij nemen hierbij de marktwaarde van uw tijdmeter en andere ter zake doende elementen in ogenschouw.

Vergoeding: Zodra wij overeenstemming bereiken omtrent de prijs, krijgt u onmiddellijk uw betaling.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

15 + 14 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS