Maple leaf zilveren munt

Aankoop categorie: Zilver

Hoe verkoop ik een zilveren Maple Leaf-munt bij Kost-Baar.nl?

Kost-Baar koopt Maple Leaf-munten op als individuele stukken of als een bundel met andere munten. De aankoop van edelmetalen in de vorm van zilveren munten is voor ons een vertrouwde en dagelijkse bezigheid. Afhankelijk van de conditie wordt de zilveren Maple Leaf- munt omgesmolten bij onze langdurige en vertrouwde partner, de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), of wordt het particulieren, verzamelaars of investeerders uit ons internationale netwerk van handelsrelaties aangeboden. Kost-Baar.nl is een traditioneel bedrijf, geleid door Marius Tsakonis, dat kan terugkijken op een lange geschiedenis. De handel in kostbaarheden vindt al bijna 100 jaar, sinds 1926, van generatie op generatie plaats. Bij ons bent u in goede handen als het gaat om aan- en verkoop van edelmetalen en kostbaarheden!

Zilveren Maple Leaf-munt (Canada)

De 1 ounce Maple Leaf-munt in zilver verschijnt voor het eerst in 1988 met een oplage van 1,1 miljoen stuks. Geslagen door de “Royal Canadian Mint”, de officiële munt van Canada. Het is een zeer populaire investeringsmunt en wordt jaarlijks uitgegeven en te koop aangeboden met een aantal tussen de 300.000 en 3,3 miljoen stuks. De voorzijde van de zilveren Maple Leaf- munt toont het esdoornblad, het nationale symbool van Canada. De legering wordt rechts en links van het esdoornblad aangegeven en het gewicht van het fijne zilvergehalte in de eenheid ounce (oz) wordt onder het esdoornblad aangegeven. De zilveren Maple Leaf-munt is altijd van fijn zilver (999 / -) gemaakt. De keerzijde van de munt toont altijd het zijportret van koningin Elizabeth II, daaronder staat de nominale waarde. De meest geslagen versie van de Maple Leaf-munt is de versie van één ounce of 31,1 gram met een nominale waarde van 5 Canadese dollars. Er worden voor een jubileum meer versies uitgebracht en er worden van tijd tot tijd muntsets met verschillende varianten uitgegeven. De zilveren Maple Leaf-munt vind u dan ook terug in de volgende uitgaven in de aan- en verkoopsector:

10 ounces = 50 ca $ 1,5 ounce = 8 ca $ 1 ounce = 5 ca $ ½ ounce = 4 ca $ 1/4 ounce = 3 ca $ 1/10 ounce = 2 ca $ 1/20 ounce = 1 ca $

Neem gerust contact met ons op om de huidige en reële marktwaarde van uw zilveren Maple Leaf- munt te weten te komen!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

1 + 7 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Zilver dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS