In de media

Diverse media uitingen

Door middel van onderstaande informatie/publicaties in de media krijgt u inzicht in ons bedrijf en een interview met de eigenaar Marius Tsakonis, we wensen je veel kijkplezier.

Heeft u ons gezien op WDR?

In april 2023 waren we met “Bares und Wahres” (Duitse moederonderneming) uitgenodigd door WDR. Het consumentenprogramma “Markt” (WDR Keulen) testte verschillende goudinkopers en deed ook verslag van onze activiteiten!

Eigenaar Marius Tsakonis was ook te gast in het programma “Hier und Heute” op WDR. In dit programma werd de verkoop van goud uitgebreid besproken.

Waar u op moet letten bij de verkoop van goud bekijkt u hier.

Bekend van radio en televisie

In Nederland en Duitsland

Bares und Wahres bij Lokalkompass

Bares und Wahres in het AD

Bares und Wahres in de Solinger Tageblatt

Begin 2019 vergezelde de Duitse omroep WDR ons i.v.m. onze Duitse activiteiten met Bares und Wahres. In de uitzending, het onderdeel van het tv-programma “Lokalzeit Ruhr” op de actiedagen in Mülheim an der Ruhr sprak Marius Tsakonis met zijn klanten.
De Zeeuwse publieke omroep “Omroep Zeeland” deed verslag van het bezoek door het Nederlandse koningspaar aan ons hoofdkantoor, het Hof van Alexander, in oktober 2018.
Ook het tv-programma ‘Blauw Bloed’ van de Nederlandse publieke omroep ‘NPO2’ deed verslag van het bezoek van Maxima & Willem aan ons hoofdkantoor in Nederland, Hof van Alexander, in 2018.

Een korte film over de enkele activiteiten uit het verleden.
Marius Tsakonis startte zijn werkzaamheden op het gebied van aankoop en expertise in 2009 in Nederland onder de naam “GoudatHome”, de voorloper van Kostbaar.nl. In zijn twee juwelierswinkels, “Schreuders Moerkerken” en “Dolce”, bood hij aanvankelijk de bijkomende dienst aan om edelmetalen in te kopen en aan te bieden. Vervolgens breidde hij uit en maakte daarbij gebruik van touringscars, waarmee hij landelijk op locatie klanten kon ontvangen.

In 2011 berichtte de Nederlandse publieke omroep “NOS” over de wereldwijd unieke service van mobiele edelmetaal aankopen per touringcar.

In 2011 heeft de Nederlandse tv-omroep “KRO” Marius Tsakonis het bedrijf “Goudathome” onder de loep genomen als onderdeel van haar consumenten- en zakenprogramma “De Rekenkamer” en de berekeningen laten uitleggen bij het inkopen van edelmetalen.