Krugerrand gouden munt

Aankoop categorie: Goud

Wilt u een gouden Krugerrand-munt verkopen?

Heeft u een waardevolle gouden Krugerrand- munt geërfd en weet niet hoeveel deze waard is of overweegt u deze te verkopen? Gouden munten zijn niet voor iedereen of voor iedereen weggelegd. Misschien geeft u er de voorkeur aan om het contact geld in handen te hebben om iets naar eigen smaak te kopen. Als u uw gouden Krugerrand-munt wilt verkopen, dan bent u bij Kostbaar aan het juiste adres,  want de aankoop van gouden munten is een kwestie van vertrouwen! Kostbaar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kostbaar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl) wat voor u als klant zeer voordelig is. Wij zijn zonder omwegen of tussenstations bij het proces betrokken als het gaat om het smelten van Krugerrand gouden munten bij een aan- of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. We hebben door ons contact met de raffinaderij altijd de mogelijkheid om de huidige goud prijsstijgingen rechtstreeks aan u door te geven. Soms hebben de gouden munten van Krugerrand echter niet alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van uw situatue bent u interessant voor investeerders en kunt u  vanuit ons netwerk van handelsrelaties aangeboden worden aan dealers, verzamelaars of investeerders, dan kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het u weten wanneer u uw gouden Krugerrand-munten presenteert! 

De gouden munt van Krugerrand (Zuid-Afrika)

De gouden munt van Krugerrand, is een zeer bekende gouden munt en werd voor het eerst geslagen in 1967 in Germiston (Zuid-Afrika). De munt dankt zijn naam aan de voormalige Zuid-Afrikaanse president Paul Kruger en de munteenheid die sinds 1961 in Zuid-Afrika wordt gebruikt: “Rand”. Op de voorkant staat het zijportret van Paul Kruger op basis van de voor hem gemaakte buste. Paul Kruger was de zoon van Duitse immigranten en werd geboren in Afrika. Van 1882 tot 1902 was hij president van Zuid-Afrika en oprichter van het Kruger National Park. ​ De keerzijde van de Krugerrand-munt toont een springbokantilope in het midden, met rechts en links ervan het jaar van uitgifte. Naast de gestippelde sierrand aan de zichtzijde van de munt heeft deze ook een geribbelde rand. Een bijzonder kenmerk van de Krugerrand-munt is dat deze geen nominale waarde heeft, maar de aanduiding “Rand” of “oz”. De gouden munt van Krugerrand is een pure investeringsmunt. Verzamelaar toeslag is niet mogelijk voor de Krugerrand gouden munt; de aan- of verkoop waarde is alleen gebaseerd op de huidige goud prijsafspraken op de beurs plus eventueel een kleine premie als de conditie optimaal is.
Krugerrand gouden munten zijn er in verschillende uitvoeringen. De aanduidingen op de munt zijn “R” (rand) of “oz” (ounce), bijvoorbeeld:
1 R
2 R
1 oz
1/2 oz
1/4 oz
1/10 oz

Hoe verkoopt u de gouden Krugerrand-munt bij Kostbaar?

De verkoop van gouden Krugerrand- munten aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt de mogelijkheid om van dicht bij het taxatieproces waar te nemen en uzelf te overtuigen van het gewicht en de echtheid van uw Krugerrand gouden munt. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks te ontvangen. Als u aan ons verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt bij ons op kantoor langskomen en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

Naast gouden Krugerrand-munten kunt bij bij ons vele andere soorten goud verkopen. Niet alleen voor gouden munten kunt u bij ons terecht, maar ook voor goudstaven, gouden sieraden, tandgoud en vele andere soorten goud bent u bij ons aan het goede adres.

Kruegerrand goud

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

3 + 10 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS