Goudstaaf

Aankoop categorie: Goud

Waar kunt u het best goudstaven/ goudbaren verkopen?

Heeft u één of meerdere baren goud en overweegt u deze te verkopen? Soms komen er in situaties in het leven waar u meer zou hebben aan contant geld in de hand dan goudbaren. Misschien wilt u iets moois kopen of bijvoorbeeld uw huis mooier maken, of u moet een onverwacht hoge rekening betalen. Als u uw goud wilt verkopen, dan bent u in goede handen bij Kost-Baar, want het kopen van goudbaren is een kwestie van vertrouwen! Kost-Baar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het taxeren van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. Zonder omwegen of tussenstations zijn wij bij het proces betrokken als het gaat om het omsmelten van goud bij een aan- en verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het  smelten  zo laag mogelijk. Door ons contact met de raffinaderij hebben we altijd de mogelijkheid u de actuele goudprijsstijgingen direct door te geven. Bij het kopen van goudbaren hechten wij veel belang aan persoonlijk contact om u te informeren over de actuele goudprijs en uw vragen uitgebreid te kunnen beantwoorden. Marius Tsakonis en zijn team van experts hebben tientallen jaren ervaring in het omgaan met de aankoop van goudbaren. De aankoop van goudbaren vereist grote zorg bij het bekijken en deskundige kennis van de aard van een goudbaar. Marius Tsakonis en zijn team van experts heeft twintig jaar ervaring in het omgaan met de aankoop van goudbaren. De aankoop van goudbaren vergt veel zorg aan het bekijken en specifieke kennis.

Wat moet worden overwogen bij het kopen / verkopen van goudbaren of staven?

Goudbaren zijn altijd gegoten en verkocht in 999 / – fine gold. Dit is belangrijk voor u als verkoper om te weten om uzelf te beschermen tegen zwarte schapen in de koophandel. De kosten voor de productie van goudbaren zijn veel lager dan voor munten of sieraden, dus ze zijn populair als een investering of als een collector’s item. De aankoopprijs voor goud edelmetaal is gebaseerd, als gevolg van de zuiverheid zeer dicht bij de huidige fijne gouden prijs op de beurs. Bij het omsmelten zijn er geen smeltverliezen, zoals bij het omsmelten van sieraden of horloges. Een goudbaar hoeft niet perse omgesmolten te worden, afhankelijk van de conditie (gelast of los), fabrikant en gewicht kan het ook doorgegeven worden aan geïnteresseerden uit ons netwerk van handelsrelaties en daarmee een hogere aanschafwaarde voor hen realiseren. Wij zullen u voorzien van de inzending van uw goudbaren om u te informeren of het gewilde stukken zijn!

Algemene informatie over goudbaren:

Goudbaren worden geproduceerd door diverse bedrijven. We hebben de meest voorkomende voor u op een rijtje gezet:
Commerzbank
Degussa
Heraeus
Credit Suisse
Kinebar
Umicore etc.

Ze worden gegoten in 1 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram, 1 ounce (31,1 gram), 50 gram, 100 gram, 250 gram, 500 gram en 1 kilogram. Opgemerkt dient te worden dat de gouden bars hebben een ander uiterlijk en verschillende afmetingen afhankelijk van de fabrikant. Zo heeft een 100 gram goudbaar van Degussa andere afmetingen dan een 100 gram goudbaar van Kinebar.

Dus hoe verkoopt u goudbaren bij Kost-Baar?

De verkoop van goud en goudbaren voor ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt dus ook de mogelijkheid om dichtbij het taxatieproces aanwezig te zijn zodat u zelf kunt zien wat het gewicht en de authenticiteit van de goudbaren is. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarom nemen we geen artikelen aan per post en zullen ook niets op dergelijke wijze verzenden.
Als u aan ons verkoopt, krijgt u het bedrag direct contant uitbetaald! Een andere mogelijkheid is om uit te betalen via bankoverschrijving. U kunt bij ons op kantoor langskomen en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

goudstaaf

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

12 + 14 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS