China panda gouden munt

Aankoop categorie: Goud

Wilt u weten wat de waarde is van een gouden panda munt uit China?

Misschien heeft u een Chinese gouden panda munt geërfd of bent u al lang in het bezit van zo’n munt? Weet u niet wat deze waard is of wat voor goud het is? Wellicht wilt u de gouden munt verkopen en bent u op zoek naar een gerenommeerd contactpersoon? Dan zit u goed bij Kost-Baar, want de aankoop van gouden muntenis een kwestie van vertrouwen! Kost-Baar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn op een controleerbare manier zonder omwegen of tussenstations bij het proces betrokken als het gaat om het omsmelten van Chinese gouden Panda-munten bij een aan- of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. We hebben door het contact met de raffinaderij altijd de mogelijkheid de huidige goudprijsstijgingen rechtstreeks aan u door te geven. Chinese gouden panda munten hebben soms meer dan alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van de  situatie bent u wellicht interessant voor investeerders en kunt u worden voorgesteld aan dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het u weten wanneer u een Chinese gouden panda munt laat zien!

De gouden Panda munt van China

De gouden panda munt van China is een zeer populaire munt voor investeerders en wordt voor dit doel uitgegeven door twee officiële munthuizen van de Volksrepubliek China sinds 1982. Daarom zijn er soms minimale verschillen in het reliëf of verschillende verpakkingen. Op de voorzijde van deze gouden munt ziet u altijd de Tempel van de Hemel in Peking plus het jaar van uitgifte. Op de achterkant is altijd het portret van een panda te zien, dat is elk jaar anders. Alleen de jaren 2001 en 2002 hebben dezelfde panda-voorstelling. Dit wordt gevolgd door de nominale waarde in yuan (vanaf 1983) en de aanduiding van fijn goudgehalte in het opgegeven gewicht in ounces (oz) tot 2015 en vanaf 2016 in gram (g). Sinds 1983 heeft de Volksrepubliek China kleine hoeveelheden Chinese panda- gouden munten zonder nominale waarde geslagen. Deze gouden munten worden weggegeven aan mensen die hoge ambten bekleden. Deze uitvoering van de Chinese gouden panda munt is dan ook een absolute zeldzaamheid! De Chinese munthuizen gebruiken de techniek van “reflectie munten” voor het slaan van de Chinese gouden panda munt. Afhankelijk van de lichtinval komt de zwart-witte vacht van de panda goed tot zijn recht dankzij het gebruik van matte en gepolijste elementen. De Chinese gouden panda munt is altijd geslagen in goud van 999,9

= Fijn goud reliëf en is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Tegen 2015:

100 yuan = 1 ounce = 31,10 gram fijn goud   50 yuan = ½ ounce = 15,55 gram fijn goud   25 yuan = ¼ ounce = 7,77 gram fijn goud   10 yuan = 1/10 ounce = 3,11 gram fijn goud   5 yuan = 1 / 20 ounce = 1,55 gram fijn goud

Vanaf 2016: 500 yuan = 30 gram fijn goud 200 yuan = 15 gram fijn goud 100 yuan = 8 gram fijn goud   50 yuan = 3 gram fijn goud   10 yuan = 1 gram fijn goud

Hoe verkoop je een Chinese gouden panda munt bij Kost-Baar?

De verkoop van Chinese gouden panda munten aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van identiteitskaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en komen graag persoonlijk in contact met onze klanten wanneer ze goud verkopen en bouwen aan wederzijds vertrouwen . U hebt ook de mogelijkheid om heel dicht bij het waarnemen, controleren en beoordelen van uw Chinese gouden panda munten te zijn en om meer te weten te komen over het gewicht en de authenticiteit de munt. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks op te sturen. Als u aan ons verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt bij ons op kantoor langskomen en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

China panda gouden munt

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

9 + 6 =

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS