Amerikaanse Buffalo gouden munt

Aankoop categorie: Goud

Bent u in het bezit van een gouden American Buffalo- munt? Misschien heeft u een gouden Amerikaanse Buffalo- munt gekregen en weet u niet hoeveel deze waard is of denkt u erover om deze te verkopen. Als u uw Amerikaanse Buffalo gouden munt verkopen wilt tegen de juiste prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres met ons  motto Cash and Go; de aankoop van Amerikaanse Buffalo gouden munten is een kwestie van vertrouwen en staat bij ons hoog in het vaandel!

Kost-Baar.nl handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het waarderen van edelmetalen werken we door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam www.edelmetaalsm.nl , wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn beheersbaar betrokken bij het proces zonder omwegen of tussenstations als het gaat om het omsmelten van Amerikaanse Buffalo gouden munten bij een aan- / verkoop . Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door ons contact met de raffinaderij hebben we altijd de mogelijkheid om de huidige goudprijs te verhogen om het direct aan u door te geven. Amerikaanse gouden munten van Buffalo hebben soms meer dan alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van uw toestand bent u interessant voor investeerders en kunt u worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het je weten wanneer je je American Buffalo Gold munt presenteert!

De gouden munt van American Buffalo (VS)

De Amerikaanse gouden munt van Buffalo is een zeer populaire beleggingsmunt en is nog niet zo lang op de markt. De eerste munt vond plaats in 2006 door de officiële Amerikaanse munt. Op de voorkant vind u het zijportret van een indiaan, het jaar van uitgifte en een kleine “F” voor de ontwerper van het indianenhoofd “JE Fraser”. Op de achterkant ziet u de afbeelding van een Amerikaanse bizon (Buffalo), de nominale waarde en de indicatie hoeveel fijn goud er in de munt zit. Er is geen verzameltoeslag mogelijk voor een Amerikaanse Buffalo gouden munt, de verkoop- of aankoopwaarde is alleen gebaseerd op de huidige goud prijsafspraken op de beurs plus eventueel een kleine premie als de conditie optimaal is. De Amerikaanse Buffalo gouden munt bestaat altijd uit fijn goud = 999,9 goud = 24 karaat.
De American Buffalo gouden munt is verkrijgbaar met de volgende nominale waarden en gewichtspercentages van fijn goud :

50 dollar = 1 ounce
25 dollar = ½ ounce
10 dollar = ¼ ounce
5 dollar = 1/10 ounce

Gouden Amerikaanse Buffalo- munt verkopen

De verkoop van Amerikaanse gouden Buffalo- munten is bij ons altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt ook de mogelijkheid om heel dicht bij het waarnemen, controleren en beoordelen van uw gouden American Buffalo- munt te zijn en om meer te weten te komen over het gewicht en de authenticiteit van uw American Buffalo- goudmunt om uzelf te overtuigen. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen. 

Als u aan ons goud verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als alternatief bieden wij u aan om thuis een afspraak te maken. Wel zo veilig!

Amerikaanse Buffalo gouden munt

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kostbaar.nl

Neem contact op met Kostbaar.nl

11 + 13 =

American Buffalo gouden munt

Team Kostbaar.nl staat voor u klaar

Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kostbaar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Désirée Schimmel
Désirée Schimmel
2024-05-13
Nette, professionele inkopers. Zeer vriendelijk en boden een keurige prijs. Transparant in hun handelen en uitleg. Ook prima advies wat te doen bij niet in te nemen artikelen. Maakten het geld meteen over waar je bijzat. Als we nog eens wat hebben, gaan we zeker weer zaken doen.
Bart Decnop
Bart Decnop
2024-05-12
Vandaag bezoek aan huis van team kost-baar, zeer deskundig duo, goede prijs gekregen voor een prijzig horloge. Nogmaals dank.
Joyce Pronk
Joyce Pronk
2024-04-28
In Rijswijk geweest bij de heer Antaeus Tsakonis en zijn verloofde met sieraden uit de nalatenschap van mijn schoonmoeder. Wat een hartelijke, open en betrouwbare mensen. Alle stukken worden beoordeeld en gewogen waar je bij bent. Na akkoord werd het bedrag direct op mijn bankrekening bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige ervaring!
Rob Raimond
Rob Raimond
2024-04-25
Wij houden een plezierig gevoel over aan onze ontmoeting met Antaeus Tsakonis en Anne Plomb. De heer Tsakonis bleek niet alleen deskundig te zijn, maar tegelijk heel transparant en informatief. Bovendien nam hij uitvoerig de tijd om het e.e.a. te beoordelen en toe te lichten. Al met al werd het een geanimeerde bijeenkomst afgesloten met een faire prijs en met een flesje Griekse wijn. Proost!!!
Gennaro Leone
Gennaro Leone
2024-04-25
Sehr netter freundlicher Kontakt, sachliche Beratung. Da wir Laien in Bezug von Schmuck sind wurden wir ausführlich Informiert . Sehr gerne wieder. Vielen Dank Familie Leone
Beri M
Beri M
2024-04-24
Expertise op z'n best! Antaeus en Anne zijn een topteam en de gastvrijheid was groot! Heel erg bedankt voor de service en raad hun hun zeer zeker aan bij familie en kennissen! Nogmaals bedankt!
Claudia Bertels
Claudia Bertels
2024-04-23
We hebben een groot deel van onze sieraden laten taxeren en ingeleverd tegen een goeie prijs. Aardige en fijne medewerker die ons goed heeft geholpen, we zijn zelfs nog een 2e keer teruggekomen met nog wat sieraden. Mochten we ooit weer eens wat van de hand doen dan zullen we dit weer via deze organisatie doen! Nogmaals bedankt! Yvonne & Claudia Bertels
Stanny Mandias
Stanny Mandias
2024-04-23
Warm en persoonlijk ontvangst!!! Optimaal betrouwbaar en erg prettige communicatie. Service liet niets te wensen over. Ik kan het een ieder aanraden! Nogmaals mijn hartelijke dank aan Antaeus Tsakonis en Anna, die mij bij de receptie ontving en uitgeleide deed. Erg fijne en mooie persoonlijkheden!!!
Dick Smit
Dick Smit
2024-04-18
Vandaag super netjes te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van de Breitling van mijn overleden vader. Zeer professioneel geholpen, vriendelijk en betrouwbaar. DANK!
Rob de Vries
Rob de Vries
2024-04-16
15-04-24 in Nieuwegein op afspraak geweest bij Kost-Baar. Uit de nalatenschap van mijn moeder waren wat munten en sieraden te voorschijn gekomen, waarvan wij, de kinderen, de waarde niet konden inschatten. Het kontakt met de heer Tsakonis verliep zeer prettig. Goede uitleg over hoe de taxatie in zijn werk gaat. Alle stukken werden bekeken, gewogen en op waarde geschat. Uiteindelijk bleek het, op enkele kitsch stukken na, best waardevol. Ik kreeg een mooi bedrag aangeboden en na legitimatie stond het geld direct op mijn bankrekening. De week voorafgaand aan de afspraak met de heer Tsakonis was ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in mijn woonplaats. Uiteindelijk bleken de aangeboden spullen een veelvoud aan waarde te hebben dan mij bij het Goudwisselkantoor werd geboden. Ik wil dit toch even toevoegen. Dus het kontakt met Kost-Baar was prettig en persoonlijk. Er werd tijd genomen voor goede uitleg en uiteindelijk kreeg ik ook een veel mooier en reëler bedrag voor de spullen.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS