De drie eenheden van KB

Bij Kost-Baar.nl zetten wij ons met 100% in voor ons sociaal, ecologisch en economisch gerichte bedrijf. Wij staan voor betrouwbaarheid, nuchterheid en respectvolle behandeling van onze klanten!

De economische tak van Kostbaar.nl onderscheidt ons als organisatie. Bijna een eeuw geleden, in 1926, begon Juwelier Schreuders als een bescheiden juwelierszaak en is sindsdien generatie na generatie uitgegroeid tot het huidige internationaal opererende Kostbaar.nl. Ons unieke concept heeft zich verspreid over meer dan 12 vestigingen, ondersteund door 4 VIP-expertisebussen. Hier bieden wij gratis ter plaatse expertise en begeleiden wij u bij de verkoop van uw waardevolle bezittingen.

 

Onze trotse bedrijfstraditie sinds 1926 bevestigt ons in ons werk en onze toewijding aan onze klanten!

  • Zonnepanelensysteem hoofdkantoor Duitsland
  • Warmtepompen hoofdkantoor Duitsland
  • Euro-6-motoren Expertise bussen met biodiesel!
  • Elektrische auto’s en laadstations

     

Bij Kostbaar.nl nemen we duurzaamheid serieus en streven we naar klimaatneutraliteit. Deze groene weg is onontkoombaar in onze moderne samenleving!

 

We verminderen onze uitstoot door het gebruik van duurzame energiebronnen en een efficiënte bedrijfsvoering. Onze busroutes worden nauwkeurig gepland en gecombineerd met andere afspraken in de buurt van onze locaties om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zo dragen we bij aan de bescherming van het klimaat, terwijl we onze deskundige en hoogwaardige service blijven leveren.

 

,,Wie goed kan doen, moet het ook doen.’’

Eind 2020, midden in zijn ondernemersactiviteiten met “Bares und Wahres” & “Kostbaar.nl” en ook midden in de pandemie, richtte Marius Tsakonis de GGFE op, de “Gemmeinnützige Gesellschaft für Fortschritt und Entwickling”. De GGFE heeft zich ten doel gesteld om in de eerste plaats senioren te ondersteunen. Daarnaast willen we andere mensen begeleiden om hun ogen open te houden voor sociale problemen en samen terug te keren naar fatsoen en respect! Geven en nemen, nemen en geven is hierbij onze leidraad! Kijk voor meer informatie op www.GGFE.de.